VESIĆ OBIŠAO PIJACU U RIPNJU: Ravnomerno razvijamo sve delove Beograda

Autor: Tanjug

Vesti

20.07.2018

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je pijacu u Ripnju, koja je nakon rekonstrukcije celog prostora dobila šest rashladnih vitrina sa 12 prodajnih mesta i 59 novih pijačnih tezgi.

RepublikaFoto: beograd.rs
Vesić u poseti Ripnju

Obilasku pijace prisustvovali su i pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Marković, član Gradskog veća Miloš Dangubić i predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić. Vesić je istakao da je Ripanj jedno od najvećih naselja na teritoriji grada koje je u prošlosti dugo bilo zapostavljeno, a što je nova gradska vlast pokušala da ispravi tokom protekle četiri godine, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

RepublikaFoto: beograd.rs
Pijaca u Ripnju

- Rekonstrukcija ove pijace radila se od 5. marta do početka juna i u nju je uloženo oko 20 miliona dinara. Radovi nisu u potpunosti završeni, sledeće nedelje počeće licitacija za tezge, tu su i rashladne vitrine, a u narednoj fazi uradiće se i rekonstrukcija mlečne hale. Na taj ovaj način ova pijaca ne samo da ne zaostaje, već je i u mnogo boljem stanju nego neke u centru grada. To jasno pokazuje našu nameru da ravnomerno razvijamo sve delove grada i da svi građani Beograda imaju iste uslove života - kazao je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Nikola

20.07.2018 07:47

Važno je da se nastavlja sa ulaganjima u Beogradu, i u svaki deo Beograda biće ulagano da bi se Beograd ravnomerno razvijao.

Zoran

20.07.2018 08:03

Vazno je da se ulaze u svaki deo grada podjednako.

Rade

20.07.2018 08:29

Ravnomeran razvoj Beograda je ključan za normalno funkcionisanje ljudi.

Maja

20.07.2018 08:34

Tako je, važno je da svaki deo grada ima sve što je ljudima potrebno za život.