VESIĆ: Beograd na vodi će biti novi centar grada!

Autor: Tanjug

Vesti

16.07.2018

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je danas da projekat Beograd na vodi nisu samo stanovi, već nastojanje da se napravi novi centar grada i da se Beograd spusti na reke.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Goran Vesić

Vesić je za televiziju Prva naveo da će izgradnjom i razvijanjem projekta Beograd na vodi, čija je vrednost 3,5 milijarde evra, doći do potpune promene koncepta Savamale, koja će dobiti najveći bulevar u Beogradu sa šest traka i dve trake za bicikliste, uređen kej, park...

On je dodao da će Bulevar Vudroa Vilsona biti završen u martu sledeće godine, a da će gradnja centralnog parka početi sledeće godine.

- To će potpuno promenitii ovaj deo grada i on će biti novi centar - rekao je Vesić.

Kako je naveo, radovi se nastavljaju, a svaki dan na gradilištu nalazi se između 1.400 i 1.500 radnika naše građevinske industrije.

Predstoji, kaže, završetak druge dve zgrade, "BW Vista" i "BW Parkview", kao i šopnig mola koji će biti završen do 2020. godine.

- Vista je stigla do 20. sprata. a Parkview do 17. sprata, šoping mol je došao do nivoa Gazele i biće završen do 2020. godine, a počela je izgradnja centralne kule u okviru koje ce biti Sent ridžis hotel - rekao je zamenik gradonačelnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading