(FOTO, VIDEO) NEVREME OPET TAMANI SRBIJU: U Rakovici POTOP, železnička stanica PUNA VODE!

Autor: blic.rs

Vesti

18.06.2018

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiša je zahvatila skoro kompletnu prestonicu, a pojedina naselja prethodnih sati pogodili su pljuskovi i grad. Najteža situacija je u delovima Rakovice gde su bile potopljene ulice, ali i železnička stanica!

Ovako promenljivo vreme, sa povremenim padavinama potrajaće tokom popodnevnih i večernjih časova.

- Na teritoriji Beograda, u narednim satima, u pojedinim delovima kiša ili kratkotrajni pljuskovi - stoji u najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

 

 

Tako će biti sve do kraja dana.

- Nad Beogradom je bilo mnogo grmljavinskih oblaka, što su stanovnici prestonice verovatno i čuli. Tokom popodneva i večeri smenjivaće se suvo i kišovito vreme, a u pojedinim delovima grada biće mogući lokalni pljuskovi - rekli su za "Blic" iz RHMZ.

Pljuskovi su, po svemu sudeći, bili najjači u Rakovici, pa su na društvenim mrežama osvanule fotografije poplavljenih ulica, ali i tamošnje železničke stanice.

 

 

- Rakovica, železnička stanica pod vodom. Putnici zarobljeni. Oluci popucali. Bolje umesto klupa da su stavili pojaseve za spasavanje - napisao je jedan sugrađanin na Fejsbuku.

U Beogradu je trenutna temperatura 24 stepena, ali je subjektivan utisak kao da je 30. Vreme slično današnjem, sa povremenim pljuskovima, meteorolozi najavljuju i za sutrašnji dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading