TOTALNI KOLAPS U BEOGRADU: Ove ulice zatvorene, saobraćaj STOJI!

Autor: Republika

Vesti

15.06.2018

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćaj u centru Beograda odvija se veoma otežano zbog toga što su ulice koje vode do Trga Nikole Pašića zatvorene zbog organizovanog prenosa Svetskog prvenstva u fudbalu.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Ilustracija

Kako su rekli u tom taksi udruženju, gužva je nastala nakon što su zatvorene ulice oko Trga Nikole Pašića zbog postavljanja video bima za prenos fudbalske utakmice, da bi se zatim gužva prenela i na susedne ulice.

- U čitvom gradu saobraćaj je pojačan, ali to je uobičajeno petkom popodne, pred vikend. Za sada saobraćaj funkcioniše u ostalim delovima Beograda ali je najkritičnije oko Trga Nikole Pašića - rečeno je u tom udruženju.

Ranije je najavljeno da će od ;14 do 20 časova za saobraćaj će biti zatvorena ulica kod Trga Nikole Pašića, na delu od Bulevara kralja Аleksandra do Terazija, kao i Dečanska na delu od Trga Nikole Pašića do Terazijskog tunela.

Zbog zatvaranja tih ulica doći će i do promene trasa linija javnog prevoza koje kroz njih prolaze. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading