Ovi delovi Rakovice će u ponedeljak ostati bez vode

Autor: Tanjug

Vesti

20.05.2018

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski vodovod i kanalizacija izvodiće radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštini Rakovica od sutra, 21. maja, do subote 26. maja, te će stanovnici te opštine osetiti povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u periodu od 22.00 do 06.00 časova.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prekidi vode i smanjen pritisak osetiće u noći između 21. i 22. maja stanovnici Stare Rakovice, Bulevara Patrijarha Pavla i stanovnici Topčiderske ulice (od crpne stanice Topčider) i ulice Patrijarha Dimitrija.

Prekid vode i smanjen pritisak biće u noći između 22. i 23. maja u naselju Resnik, 23/24. maja u naseljima Miljakovac 1 i 2, na Kanarevom brdu i u Košutnjaku, 24/25. maja u Ulici kneza Višeslava i naseljima Vidikovac, Labudovo brdo i Petlovo brdo, 25/26. maja u naselju Rakovica i delu rejona oivičenim ulicama Kneza Višeslava, Slavka Rodića, Patrijarha Dimitrija i Crnojevića.

Kako je saopšteno, u toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode.

Iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3606-606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading