SAMO SMIRENO! Dve manifestacije zatvaraju OVE ulice u Beogradu!

Autor:

Vesti

20.05.2018

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve tradicionalne manifestacije koje će u toku današnjeg prepodneva biti održane u Beogradu, zatvoriće neke delove prestonice, tako da bi trebalo da se naoružate strpljenjem bilo da ste u kolima ili autobusu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Biciklijada 2016. godine

Kolektivno venčanje će minimalno uticati na saobraćaj, te će samo u nekom trenutku doći do otežanog saobraćaja oko Trga Nikole Pašića, ali će zato Biciklijada zadati mnogo više problema vozačima, ali i onima koji koriste javni gradski prevoz.

Naime, nekoliko hiljada ljubitelja dvotočkaša će u 11.00 krenuti na vožnju sa Trga republike sledećom trasom: Makedonska - Dečanska - Terazijski tunel - Brankova - Brankov most - Bulevar Mihajla Pupina - kružni tok - Omladinskih brigada - Jurija Gagarina - Most na Adi - Radnička i spuštanje do Ade Ciganlije.

Tokom prolaska kolone, koja će ići pod pratnjom policije, doći će do zaustavljanja saobraćaja u ovim ulicama, a vozila javnog gradskog prevoza će, u zavisnosti od uslova na trasi, čekati dok se ne uspostavi redovan režim saobraćaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading