"DEKATLON" STIŽE U BEOGRAD! Mali: Cilj nam je još više radnih mesta!

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

24.04.2018

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali sastao se u Starom dvoru sa predstavnicima kompanije "Dekatlon" Havijerom Galisom, direktorom za razvoj i Majklom Kaplerom, direktorom te kompanije za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Siniša Mali: Gradi se na svakom koraku!

Gradonačelnik Siniša Mali je istakao da je Beograd postao grad kranova i da se gradi na svakom koraku, te da je u Beogradu nezaposlenost na istorijskom minimumu. 

- Beograd se promenio, prošle i ove godine u našem gradu su otvoreni "Ikea" i hotel "Hilton", a "Dekatlon" je još jedno veliko svetsko ime koje će doći u naš grad. To je veoma važno jer to znači i više radnih mesta, što nam je apsolutni prioritet. Sad započinjemo novi investicioni ciklus, i mnogo nam je lakše da privučemo investitore, s obzirom na to da smo konsolidovali javne finansije – istakao je gradonačelnik.

Mali je preneo investitorima da će im njegov tim biti na raspolaganju, kako bi što pre mogli da krenu da grade.

RepublikaFoto: twitter.com/Decathlon

Predstavnici kompanije "Dekatlon" su istakli da imaju volju da što pre dođu u Beograd i da počnu da grade objekte, s obzirom na to da je reč o odličnom tržištu i da se grad ubrzano razvija.

"Dekatlon" je svetski maloprodajni sportski lanac, koji je prisutan u više od 40 zemalja, gde imaju oko 1.350 prodavnica

Oni su istakli da je u planu da gradnja objekta krene početkom godine, a da otvaranje bude do leta sledeće godine. Takođe, investitori su izrazili želju da u Beogradu otvore više od jednog objekta, te da obuhvate i stari i novi deo grada.

Sastanku su prisustvovali glavni urbanista Milutin Folić i šef kabineta gradonačelnika Luka Tomić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Vrba

24.04.2018 14:13

Radna mesta su najbitnija

Legionarii

24.04.2018 14:46

Tako treba. Samo neka je sto vise radnih mesta.

luidji

24.04.2018 16:30

Odlicna vest!

luidji

24.04.2018 16:31

Treba sto vise radnih mesta.