SLAVIJA SE RASPADA, A MILJKOVIĆ ĆUTI: Na trgu nedelja radna, a gazda se ne oglašava

Vesti

22.04.2018

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnici MBA "Ratko Mitrović" i nedeljom rade na popravljanju platoa na Slaviji. Reporteri Srpskog telegrafa zatekli su ih kako saniraju rupe i popucale ploče koje su prethodno ostavili kao "završen posao".

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Ispravljaju greške: Radnici na Slaviji

Zbog očajno odrađenog posla na udaru javnosti našao se vlasnik kompanije biznismen Branko Miljković, koji je krivicu za katastrofalno stanje na trgu pokušao da prebaci na projektanta - CIP, i podizvođača, kojeg je sam angažovao, a potom je zaćutao.

Nakon poslednje izjave da ga "ne zanima priča o Slaviji jer ima i drugih poslova", bahati biznismen nije odgovarao na poruke i pozive Srpskog telegrafa.

194 miliona dinara iznosi bankarska garancija za dobro obavljen posao na Slaviji

Prema ugovoru vrednom dve milijarde dinara, Miljkovićeva firma je u obavezi da o svom trošku otkloni sva trenutna oštećenja koja nastanu na platou Slavija. Pored toga, MBA "Ratko Mitrović" u obavezi je da otkloni i bilo koju štetu koja nastane u naredne dve godine, koliki je garantni rok.

Podsetimo, plato Slavija još nije bio zvanično otvoren, a ploče koje su postavljene pre četiri meseca već su popucale. Ono što je zabrljao izvođač radova sada mora da sredi o svom trošku.

A gradski menadžer Goran Vesić već je zapretio da će, ako Miljkovićeva kompanija ne uradi "popravni" kako treba, neko drugi to uraditi o njihovom trošku, a oni više neće moći da učestvuju na gradskim tenderima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading