VANDALIZAM NA SVETI DAN: Išarali prostorije SNS na Zvezdari!

Autor: Republika

Vesti

07.04.2018

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštio je danas da se nastavljaju vandalski napadi na imovinu te stranke.

RepublikaFoto: Tanjug/Gradski odbor
Strašno

- Ovoga puta išarane su prostorije na Zvezdari, koje huligani od decembra već treći put uništavaju. Vandalizam i mržnja su ono što je u osnovi ovakvih napada - saopštio je beogradski odbor SNS. 

Iz te stranka još jednom pozivaju nadležne državne organe da počinioce privedu pravdi i da se pošalje jasna poruka politički ostrašćenim protivnicima da se nikakva bahatost, vandalizam i nasilje neće tolerisati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (105)

Loading
Aca

07.04.2018 12:13

Velika nekultura i sramota.

Vasilija

07.04.2018 12:14

Opozicija opet pokazuje svoju nemoc, ovo je za svaku osudu.

Cupka

07.04.2018 12:15

SVASTA, nikada necu razumeti da neko ne moze da podnese tudj uspeh, i nikada nevu shvatiti sa time dobijaju kada drugome nanose stetu, kakva je to hrana za takve osobe. Pa i oni zive u ovoj zemlji nisu slepi da ne vide velike pomake za sve nas.

Neki_Nenad

07.04.2018 12:16

Strasno je kako opozicija stalnim provokacijama gde se unistava nesto pokusava da skrene paznju. Nadam se da ce policija naci i kazniti pocinioce!