DA SE RADI I GRADI PO TVOM: Mali poziva građane da glasaju JOŠ 10 DANA

Autor: beograd.rs, Republika

Vesti

14.02.2018

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali istakao je da glasanje za projekat "Da se radi i gradi po tvom" prolazi u skladu sa očekivanjima, kao i da je taj projekat generalno doživeo potpuni uspeh.

RepublikaFoto: beograd.rs
Mali zadovoljan uspehom

Mali je rekao da je do sada pristiglo oko 3.000 glasova Beograđana, ali je još jednom pozvao sugrađane da preko aplikacije "Beograđani" glasaju za projekte i tako direktno odlučuju o važnim pitanjima za grad. 

Beograd izdvojio 200 miliona, a svaka opština dodatnih 10 miliona dinara

– Veoma sam zadovoljan tokom glasanja za projekat "Da se radi i gradi po tvom". Projekat "Da se radi i gradi po tvom" doživeo je potpuni uspeh, jer građani Beograda po prvi put direktno participiraju u odlučivanju o realizaciji projekata na teritoriji njihove opštine, ali i na nivou grada – rekao je Mali.

– Mislim da u ovom trenutku po broju glasova vode domovi zdravlja i ambulante, kao i kanalizacija na levoj obali Dunava. Pozivam Beograđane da daju svoj glas projektima koji bi im najviše bili od koristi. Glasanje traje još desetak dana, posle kojeg ćemo "podvući crtu" i zajedno sa građanima i predsednicima opština izabrati pobedničke projekte i krenuti sa realizacijom – dodao je Mali. 

Skinite aplikaciju "Beograđani" i dajte vaš glas za sledeći projekat

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading