NEDIMOVIĆ SA GRAĐANIMA VOŽDOVCA: Lista "Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd" će dobiti podršku

Autor: Tanjug

Vesti

23.01.2018

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Branislav Nedimović posetio je opštinu Voždovac i poručio da Beograd ne sme biti sredstvo za sitne političke poene, već da "moramo iskoristiti njegov veliki potencijal da bi poboljšali kvalitet života svih građana".

RepublikaFoto: Tanjug
Nedimović obišao ruralna beogradska naselja

Nedimović je razgovarao sa poljoprivrednicima iz naselja Beli Potok, Zuce i Ripanj.

Ukazao je na koje sve načine može da se pomogne poljoprivrednim proizvođačima i objasnio kako da se unapredi sistem funkcionisanja poljoprivrede na celoj teritoriji Beograda.

Nedimović, koji je i ministar poljoprivrede, istakao je da se ne sme zaboraviti da Beograd nisu samo urbani delovi, da mnogo stanovnika živi u selima i da se mnogo njih bavi poljoprivredom.

Dodao je da će u skladu sa propisima koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede u protekla tri meseca, mali proizvođači, pored svojih osnovnih proizvoda na lokalnim tržištima, moći da plasiraju i prodaju prerađevine.
 

RepublikaFoto: Tanjug
Beograd nisu samo urbani delovi: Ministar razgovarao sa građanima 

Prema njegovim rečima, imamo ozbiljnu priliku da radimo dobro, jer imamo na raspolaganju sredstva koje daju grad i država. 


Grad Beograd je budžetom za 2018. godinu predvideo 180 miliona dinara namenskih subvencija u poljoprivredu, podsetio je Nedimović.

- Samo snažan tim predvođen SNS može ostvariti snove o razvijenoj prestonici, ovog puta ruku pod ruku sa građanima koji su intenzivno uključeni. Danas građani Zuca, Ripnja i Belog Potoka imaju mogućnost da šire svoja poljoprivredna gazdinstva, upošljavaju radnike i lepo žive od svog rada. Zato će, uveren sam, građani podržati listu ''Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd - zaključio je Nedimović, navedeno je u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
luidji

23.01.2018 18:04

Radi se i zato sva podrska Sns na celu sa Aleksandrom Vucicem!

Legionarii

23.01.2018 18:04

Tako se i radi. Ne zapostavljaju se nijedna naselja, kao i njihovi gradjani.

Lord

23.01.2018 18:27

Naravno da cemo podrzati listu SNS-a!!Zelimo da nas ovakvi ljudi vode!

SAFARI

23.01.2018 18:48

Lista SNS-a sigurno pobedjuje.Njihova politika je odgovorna,brinu podjednako o svim gradjanima.