Noć u Beogradu: Požar na Mirijevu, žena hitno prebačena na VMA! Više pokušaja samoubistva!

Autor:

Vesti

07.06.2022

05:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Mirijevu je noćas izbio požar u kome se jedna osoba nagutala dimom.

Noć u Beogradu: Požar na Mirijevu, žena hitno prebačena na VMA! Više pokušaja samoubistva!

Foto: RINA

Hitna pomoć na terenu

Kako je rečeno Tanjugu u Hitnoj pomoći, požar je izbio u Ulici Branka Čopića 13 u 3.25 sati.

Jedna žena, koja se nagutala dimom, prebačena je na VMA.

Sinoć se dogodila i jedna saobraćajna nezgoda na Vračaru u kojoj je lakše povređen muškarac. Nezgoda se desila u 22.03 sata u Ulici Grčića Milenka kod broja 86 došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je povređen muškarac (57) kome je pomoć ukazana na licu mesta.

Takođe, jutros je došlo do izletanja sa puta u Železniku ka Sremčici. Do izletanja je došlo u 6.10  na putu iz Železnika ka Sremčici. Ekipe Hitne pomoći su pozvane da intervenišu, a detalji će biti kasnije poznati, saopšteno je iz Hitne pomoći.

U Hitnoj pomoći kažu da su tokom noći zabeležili dosta pokušaja samoubistva tabletama. Oni koji su pokušali samoubistvo najčešće kažu da nisu želeli to da urade, već su hteli pauzu od svih pritisaka sa kojima se suočavaju.

Doktorka Ivana Stefanović kaže da su tokom noći imali dosta pokušaja samoubistva i to tabletama. Ističe da je to jedan od najčešćih načina na koje ljudi pokušavaju samoubistvo i jednako je zastupljen kod žena i muškaraca. Gotovo jedna trećina samoubistava uspe, a oni koji su preživeli kažu da nisu želeli da se ubiju, već su samo želeli pauzu.

- Hteli su pauzu da se odmore od svih pritisaka, preplavile su ih emocije i misli i nisu mogli da izdrže - kaže dr Stefanović.

Preporuka je da potraže psihijatrijsku pomoć i da će oni pomoći da se oporave, prenosi RTS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading