RADNIK ČISTOĆE ZALUDEO ŽENE U SRBIJI: Prijaju mi poruke koje dobijam! OTKRIO I DA LI JE SLOBODAN

Autor:

Vesti

04.02.2022

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnik JKP "Gradska čistoća" Jovica Vasić (32) izazvao je pometnju na društvenim mrežama, a snimak koji je napravio na kamionu i koji je objavio na svom Tik-Toku zaludeo je ženski svet u zemlji. Danas je bio gost na televiziji K1 i kazao da nije stigao da pročita sve komentare i poruke koje je dobio, ali da mu ono što je video veoma prija.

RADNIK ČISTOĆE ZALUDEO ŽENE U SRBIJI: Prijaju mi poruke koje dobijam! OTKRIO I DA LI JE SLOBODAN

Foto: Printscreen/K1 TV

- Taj snimak napravio sam pre dva meseca, ali je juče objavljen i postao je viralan - kazao je Vasić u emisiji "Kec na jedanaest".

- Tik-Tok sam otvorio pre nekoliko meseci i ne koristim ga mnogo jer nemam vremena, a snimak za mene nije ništa specijalno, samo jedan prosečan radni dan. Nisam još uvek svestan šta se to desilo.

Vasić kaže da mu žene na mrežama pišu svašta.

- U vezi sam, imam dve ćerke od 11 i 10 godina. Ono što sam uspeo da pročitam svakako prija, ali nisam zainteresovan. Zauzet sam - kazao je s osmehom Jovica i otkrio da je trenirao fudbal i boks.

Otkrio je, na radost ženskog dela gledališta i da je njegov reon Voždovac, okolina Ljermontove ulice. Kazao je Bošku i Aleksandri i to da Beograđani nisu osvešćeni kada je reč o čistoći našeg grada.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading