KO ĆE DA STANE NA PUT BAHATIM KAFEDŽIJAMA?! Gromoglasno najavljuju žurke za praznike, BRIGA IH ŠTO PRAVE BUKU!

Autor: Republika

Vesti

14.12.2021

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnici pojedinih kafića nastavljaju sa terorom nad građanima srpske prestonice, pošto se iz dana u dan oglušavaju na odluku Skupštine grada Beograda o zabrani puštanja preglasne muzike posle 22 časa, otkriva Republika.

KO ĆE DA STANE NA PUT BAHATIM KAFEDŽIJAMA?! Gromoglasno najavljuju žurke za praznike, BRIGA IH ŠTO PRAVE BUKU!

Foto: Telegraf/E. CONKIĆ

Takav je slučaj sa poznatim prestoničkim kafićem koji na društvenim mrežama uveliko reklamira žurke koje će biti održane povodom proslave Nove godine.

Da skandal bude veći, žurke u kafiću zakazane su ne samo za 31. decembar 2021. i 01. januar 2022. godine, već počinju 22. decembara, dakle više od nedelju dana pre praznika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ginger (@gingerbarbelgrade)

 

Podsetimo, Republika je detaljno pisala o kontrolama koje nadležni sprovode nakon što je Skupština Beograda izglasala Uredbu kojom se zabranjuje puštanje glasne muzike posle 22 časa (23 časa petkom i subotom).

Tada smo otkrili i da žitelji Dorćola iz Ulice Braće Baruh i Ulice Mike Alasa muku muče sa kafićima u njihovom okruženju koji puštaju preglasnu muziku.

Dok se gosti razbeže to je već pola dva, a ja moram u pet ujutru da ustanem da idem da radim i ta galama me ubija, ne mogu da spavam i ja ne mogu da radim. Sve komšije koje imaju malu decu njima je apsolutno svejedno da li je petak, subota, utorak, četvrtak. Komšinica koja ima bebu od godinu dana, apsolutno je jedva preživela i morala je da se odseli da bi mogla sa svojom bebom da izdrži sve to - rekla je za nedavno za Republiku jedna od stanarki zgrade na Dorćolu, koja je samo jedna u nizu žrtava bahatih kafedžija.

Nakon našeg pisanja, oglasio se i Sekretarijat za inspekcijske poslove, koji je kafić iz Braće Baruh uvrstio u one u kojima se sprovodi vanredna kontrola buke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading