POSLE OPOZICIJE POTOP: SNS vraća njihove dugove i smanjuje nezaposlenost u prestonici

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

19.11.2017

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle bezuspešnog vođenja Beograda, iza Đilasa, Jankovića i Jeremića ostali su dugovi, nezaposlenost i nedovršeni projekti.

RepublikaFoto: Promo foto
Borba za Beograd

Oni koji su najviše radili na tome da Beograd danas bude bolje mesto za život, treba da se nađu na izbornoj listi i predstavljaju tim SNS za predstojeće izbore za skupštinu Grada, izjavio je potpredsednik SNS Nebojša Stefanović.

Smanjen je dug od 1,2 milijarde evra "iz vremena Ðilasa, Šapića, Jankovića, Jeremića"

"Pretpostavljam da ćemo imati priliku da početkom godine predstavimo ceo taj tim. Mi i dalje imamo puno posla, bavimo se onim što možemo da uradimo za Beograđane", rekao je Stefanović na RTS-u.


Na pitanje hoće li SNS i SPS imati zajednički listu, Stefanović je rekao da se razgovara sa koalicionim patrnerima o tome šta je najbolje za građane Beograda.
RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Nebojša Stefanović o beogradskim izborima

Govoreći o odluci da se održe samo beogradski, ali ne i vanredni parlamentarni izbori, Stefanović je rekao da su članovi Glavnog odbora razmatrali argumente i poslušali predlog predsednika stranke Aleksandra Vučića, koji nije bio u najboljem interesu SNS, ali jeste u najboljem interesu Srbije. 


Kako kaže, bilo mu je smešno da sluša argumente predstavnika opozicije, koji su prvo rekli da SNS ne sme da ide samo na beogradske izbore, pa su se onda "projektovali" i govorili da je stigao "nalog iz centara moći".

"Do juče je bilo kukavički da se ide zajedno na beogradske i parlamentarne, sad je kukavička odluka da se ne ide. Stavovi se menjaju iz dana u dan, očigledno nisu baš sigurni da će dvostruko da nas pobede u Beogradu. Meni se čini da neće, ali mi smo doneli odluku u najboljem interesu zemlje i tako ćemo nastaviti da se ponašamo", rekao je Stefanović.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (76)

Loading
Simic

19.11.2017 10:27

Pa iza njih ostaju samo dugovi,za dela su nesposobna.

seka

19.11.2017 20:12

@Simic - Naravno,i sada bi oni da narod opet glasa za njih. Nema sanse!

ana

19.11.2017 10:29

Napredujemo, sve više, doba još većih uspeha tek dolaze!

UNO MOMENTI

19.11.2017 10:37

Bila je to organizovana mafijaška banda u sprezi sa politikom, zato ih Beogradjani ni neće na vlasti da ponove mafijaške poteze.