LEPA VEST: Vesić otkrio u kojim radnjama penzioneri imaju popust sa senior karticom!

Autor: Tanjug

Vesti

07.11.2017

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnici beogradske senior kartice od sledeće nedelje moći će da ostvaruju popust od pet odsto u prodajnim objektima trgovinskog lanca "Aroma", dogovoreno je na sastanku gradskog menadžera Gorana Vesića sa predstvanicima te firme.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Goran Vesić

- Danas smo održali sastanak sa predstavnicima kompanije "Aroma", koja ima 50 objekata u Beogradu, i sa zadovoljstvom konstatovali da su spremni da pristupe programu beogradske senior kartice. To znači da će svi vlasnici ove kartice, odnosno penzioneri koji je imaju, moći od sledeće nedelje da ostvaruju popuste i u prodajnim objektima trgovinskog lanca "Aroma" - rekao je Vesić.

Gradski menadžer je podsetio da je kompanija "Aroma" najnovija među više od 80 njih koje su pristupile programu beogradske senior kartice, i ocenio da to pokazuje da je ovaj projekat dobar ne samo za penzionere koji ostvaruju popuste već i za kompanije koje se na ovaj način pridružuju ovom projektu i pokazuju društvenu odgovornost i potrebu da učestvuju u projektima koji su važni za naše društvo.

Više od 30.000 penzionera uzelo karticu

On je izrazio zadovoljstvo što je do danas više od 30.000 penzionera pristupilo programu beogradske senior kartice i pozvao i druge firme da se priključe projektu kako bi zajedno kreirali jedan program koji je dobar i za Beograd i za njegove najstarije sugrađane.

Direktor kompanije Domaća trgovina "Aroma marketi" Ranko Marković rekao je da sa zadovoljstvom postaju deo projekta beogradske senior kartice koji je rekao da penzioneri imaju popuste u njihovim prodajnim objektima 10-12 dana u mesecu.

- Od sledeće nedelje, penzioneri koji imaju beogradsku senior karticu imaće pravo na pet odsto popusta svim danima u mesecu. Tako je obezbeđeno da oni koji imaju senior karticu svakog dana imaju popust u našim radnjama - rekao je Marković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading