Ljuba: Moja ćerka je monstrum a David je raspali klošar!

Autor:

Zadruga

25.09.2018

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka učesnice rijalitija "Zadruga 2" Aleksandre Subotić Ljuba Pantović ponovo je izvređala svoju naslednicu i zeta Davida Dragojevića, nazvavši svoju ćerku slepicom, a njenog partnera raspalim klošarom! Naime, ekipa Rijalitija došla je u posed prepiske u kojoj se jasno vidi kako Pantovićeva blati Aleksandrino i Davidovo ponašanje pred kamerama, te ih je bez pardona izvređala.

Foto: instagram.com/ljuba_champion
Ljuba Pantović

 Naime, u privatnoj prepisci sa prijateljem Ljuba nije birala reči, te je oplela kako po ćerki, tako i po Davidu. Prijatelju je napisala: "Meni su Aleksandra i David krajnje žalosni. Čujem da je golu bebu izbacivala na društvene mreže dok je onaj ološ i raspali klošar kupa. Ljudi mi pišu zgroženi. Ovaj monstrum kog sam ja rodila kaže da će da piše da li sam ja nju podvodila?! Psihijatrija plače za njom. Nemoj više niko da mi je rekao da treba da joj pomognem ili nešto" - stoji u prepisci sa Instagrama, a u nastavku dopisivanja Davida upoređuje sa majmunom, te govori da je zubat.

U prepisci Davida poredi sa majmunom i govori da je zubat, dok ćerku naziva slepicom

- Iako Ljuba ima puno obaveza koje se tiču posla i njenog privatnog biznisa, ipak stiže da baci pogled šta radi njena ćerka Aleksandra u "Zadruzi 2" i šokirana je njenim ponašanjem. Odavno je u svađi sa svojom naslednicom, ali je u više navrata pokušala da joj ukaže na greške koje konstantno pravi. Pošto nikako nije za to da se Subotićka zabavlja sa Davidom, svaku priliku koristi da ga omalovažava. Pantovićka se poverila bliskom prijatelju da je šokirana činjenicom da se njena ćerka skidala gola u rijalitiju i da je pretila da će progovoriti o tome kako ju je majka podvodila - govori izvor i dodaje da Ljuba ne može da se kontroliše, te često pljuje ćerku javno.

- Pantovićka se do skoro kontrolisala kada je Aleksandra u pitanju, ne želeći javno da komentariše njeno ponašanje, koje je mahom sve gore, ali često ne može da odoli, pa surovo javno oplete po postupcima svoje ćerke. Ljuba je ostala ravnodušna čak i kada je Aleksandru bivši partner Aleksandar Čabarkapa iznenada pretukao usred bela dana i time pokazala da je njena ćerka dužna da snosi posledice svojih nepromišljenih postupaka iz prošlosti - završava naš sagovornik.

Pantovićka je pre više od mesec dana za medije otkrila da se samo desilo ono na šta je odavno upozoravala da će se dogoditi, te i da se nije preterano potresla zbog činjenice da je Subotićka napadnuta usred bela dana - završava naš sagovornik.

Da podsetimo, Aleksandra i Ljuba zaratile su još dok su boravile u rijalitiju "Parovi", koji se emituje na Hepi televiziji i od tada ne prestaju javno da se prepucavaju i prozivaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mirka

25.09.2018 19:31

Tek ce biti guzve na granici ! Na izlazu , naravno !

Smenastraze

25.09.2018 20:37

Ne mogu da verujem da su ovo cerka i unuka Duske Vrhovac! Pa sta si radila i cime si se bavila Duska, da je ovo ostalo iza tebe!