LUNA U OZBILJNIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA

Autor: Republika

Zadruga

25.09.2018

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednica Anabele Atijas i Gagija Đoganija nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da je bivši dečko Slobodan Radanović izneverio nakon završetka prve sezone Zadruge, pa je zbog njega toliko narušila zdravstveno i psihičko stanje da tri puta nedeljno mora da pije lekove za smirenje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

O tome su u rijalitiju pričali i zadrugari kojima je bilo čudno što blogerka svakodnevno menja raspoloženje. Naime, kada god se povede priča o pevaču, ali i njegovoj bivšoj ženi Kristini Kiji Kockar, koju je prevario sa njom, blogerka počne da plače i da histeriše.

- Verovatno nije popila lekove za smirenje. Da, ona ima ozbiljnu terapiju ovde i uzima neke pilule da se obuzda. Stalno plače kada se spomenu Kija i Sloba. Ne znam kako više ne može da ih izbaci iz glave i da nastavi dalje sa svojim životom - prokomentarisala je Stanija Dobrojević svom dečku u rijalitiju Vladimiru Tomoviću, koji je takođe potvrdio da Luna uzima pilule.

Sa druge strane, Luna ima i zdravstvenih problema sa srcem. Njoj je, podsetimo u prethodnoj sezoni čak pozlilo, nakon čega je ustanovljeno da ima kardiovaskularne tegobe i da mora da vodi računa o srcu. Tada je dobila adekvatnu terapiju, a sada mora da uzima i analgetike protiv stresa. Inače, kad god joj je teško, doziva svoju majku Anabelu!

Ali to nije sve. Đoganijeva je od produkcije tražila da nekoliko puta u toku nedelje razgovara i sa psihologom o tome što ne može da prevaziđe svoja osećanja, a to joj je Pink i omogućio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Top

25.09.2018 17:06

Ako je bolesna neka ide da se leci. Ako ide 3 puta nedeljno kod psihijatra onda sa psihijatrom dobija razne informacije iz spoljasnjeg sveta.

Odgovori 22 1
Biljana

25.09.2018 18:13

Svim zadrugarima je potreban psiholog i psihijatar. Najbolje da celu Zadrugu pretvorite u Psihijatrijsku kliniku.

Odgovori 14 0