LUNI OČUH UZIMA STAN I BUTIK!

Autor:

Zadruga

25.09.2018

03:35

Luna Đogani, koja se trenutno nalazi u rijalitiju "Zadruga 2", i ne sanja kakva se drama dešava u njenom porodičnom domu, te da uskoro ostaje ne samo bez stana nego i bez posla. Kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, Andrej Atijas je nakon svađe sa Anabelom koja je kulminirala porodičnim nasiljem i razvodom, rešen da uzme novac uložen u stan u kome živi Luna, ali i u brend "Luna Đo", koji je pokrenuo nakon njenog izlaska iz "Zadruge 1".

LUNI OČUH UZIMA STAN I BUTIK!

e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Komentari (5)

Loading
Milano

25.09.2018 06:05

Novinari vi živite od čitalaca. Prema tome ddosta više s pisanjem o ovoj porodici. Ima mnogo vrednijih o kome bi trebalo da pišete. Koliko vas ona plaća da je toliko gurate i podržavate. Danas niko nije GLUP. Nemoj vama da se desi slična situacija. Društvene mreže su čudo i dovoljno je jedan poziv. Pišete neistine. To je stan Lunin i Ninin posle razvoda Djog. 2. Luna je zaradila 80000 + auto. Ima džipa. Lokal uzet u zakup a krpice iz Turske. Nek ide da pere prozore sat 400 din. ili ode u Švestsku i dobije socijalu na nju i decu. Ona ima Švetske papire. Ali tamo mora i nešto da se radi! Navalili samo na Srbiju, ima još zemalja u svetu ali nema nigde da ne radiš a dobiješ lovu kao ovde!

Odgovori 32 9
dRAGANA

25.09.2018 07:12

@Milano - Ne kaže se Šve"t"ske, nego Švedske, to je jednačenje suglasnika po zvučnosti, d ispred s ostaje nepromenjeno, kao prvo, kao drugo, Anabela je moja komšinica, kao treće , stan Lunin nije na Vidikovcu, tu je Anabelin stan koji nije sporan, osim ako "veliki gospodin" traži uloženi novac za to renoviranje. Ako želi da uzme butik i nastavi rentiranje stana gde Luna živi, to ne znači da će Anabela i Luna biti na ulici. Mogu samo da zamislim , ako je sve ovo tačno, kakav je čovek Andrej.

Odgovori 12 19
ljubica

25.09.2018 09:09

Anabela se baš bila zaigrala. Narod bi brzo prihvatio Luninu i Slobinu ljubav samo da se Anabela na ruzan nacin nije mesala zajedno sa Mirkom. Njih dve su se medjusobno unistile. Bez obzira na novac, vadite Lunu napolje dok nije nesto ozbiljno nastupilo ali problem je sto je uzela neki deo novca unapred

Odgovori 27 4
dRAGAN

25.09.2018 10:40

Nema smisla da uzme Luni stan. A sve mu je dala.

Odgovori 1 18
Evelyn Krimova

29.09.2018 15:12

Razija umesto da se bavila porodicom, decom i muzem ona je pljuvala Kiju i sve i svakoga. Svuda ju je bilo osim kod kuce. I ne treba da se zali. Ona je ovog tipa zloupotrebila za svoje ciljeve. Zato kako sejes tako i beres!