HAOS U NAJAVI: Ovaj Zadrugar je NOVI VOĐA, odmah se ZAKAČIO NA KULIĆKE!

Autor:

Zadruga

24.09.2018

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je iz Bele kuće izašao Đuro Franeta, crnogosrki komičar koji se nije najbolje snašao u rijalitiju, to jest ostao je neshvaćen među ostalim zadrugarima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Porodica Kulić

Franeta je sa Dušicom prokomentarisao i vezu svog zemljaka Vladimira Tomovića i atraktivne zadrugarke Stanije Dobrojević. 

Vladimiru se ona baš svidela. Ne bi joj on inače pravio ručkove. To je sa njegove strane baš iskreno, a gospođicu Staniju ne poznajem - kaže Franeta.  

Upravo je Đuro izabrao Vladimira, svog zemljaka za vođu zbog čega se Vlada oduševio.

Crnogorski zavodnik je oberučke prihvatio ovu ulogu i najavio dobru zabavu za pojedine zadrugare.

Mnoge ukućane je iznervirala Vladina podela budžeta, a ponajviše porodicu Kulić jer im je dodelio najmanje novca kako bi ih što više isprovocirao.

RepublikaFoto: Prntscrin
Vladimir Tomović

Savo Perović se iznervirao što nije dobio najveći budžet, budući da je Vladin zemljak iz Crne Gore. Vlada je tom prilikom izjavio da ga je Savo iznenadio svojim druženjem sa Kulićevoj i zbog toga je dobio manji budžet.

S obzirom na to da je prvo jutro sa novim vođom prošlo turbulentno, verujemo da će naredna nedelja biti i te kako zanimljiva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dejan

24.09.2018 11:03

Vodja ima pravo da podeli novac po svojoj volji. Uvek ce trecina dobiti najmanji budzet. To se ne moze izbeci. Ako Veliki Shef hoce onda neka da svima isti budzet.

Odgovori 13 0
Dragan

25.09.2018 11:43

Tandem Kulic je vrlo iritantan i zapaljiv.

Odgovori 11 0