"SELJANČURE RASPALE": Brendon napao Kulićke!

Autor:

Zadruga

24.09.2018

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić sinoć je popustila pod naletom emocija i počela da urla kako želi da napusti rijaliti. Ona se neposredno pre toga posvađala sa Brendonom, sa kojim je razmenila mnogo teških reči, a zatim je usledila prava drama.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Brendon

- On priča da ne čuvam dete, da detetu nijednom nisam dala mleko da ga dadilja čuva, da ti briješ noge kod njega. Počeo je da priča laži. Hajde, ustani da mu kažeš šta imaš ovoj pede*čini raspaloj. Da mi ti nisi potrebna u rijalitiju, da me sputavaš, svašta je napričao - pričala je Miljana svojoj majci, a zatim je počela da raste tenzija.

Miljana je na sav glas vikala da želi da napusti "Zadrugu 2" sa sinom Željkom i majkom Marijom, nakon čega je Marija Kulić počela da pregovara sa obezbeđenjem da ih puste da izađu iz rijalitija.

- Fizički joj nije dobro, nemojte da se igrate! Znam kako je to - pričala je Marija kroz suze.

- Nije mi dobro ni fizički, ni psihički! Otvori mi kapiju, srce mi lupa! Mama izađi sa mnom, po dete ćemo da dođemo, Klara je tu! Završila sam sa vama i ovim rijalitijem! Mama, ni ti se ne vraćaš! - vikala je Miljana Kulić.

Drama se nastavila i danas, kada su zadrugari ustali, pa su se prepucavali i vređali nasred spavaće sobe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading