Bora: Miljana, priznaj da si me POLJUBILA!

Autor:

Zadruga

24.09.2018

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom ranih jutarnjih časova stanari Bele kuće nisu mogli da spavaju, te su se međusobno čikali. Naime, Bora Santana je tvrdio da se u prošloj sezoni najgledanijeg rijaliti programa na Balkanu, a i šire "Zadruzi" poljubio sa Miljanom Kulić koja je to negirala.

RepublikaFoto: facebook.com/Miljana koliko je puta
Miljana Kulić

Adam Đogani, Marija Jovanović, Dorotea Jovanović, i Mirko Gavrić pomno su slušali svoje cimere i smejali se njihovoj diskusiji.

- Nikad ne lažem. Bavim se samo činjenicama i istinama, poljubac je pao između nas dvoje - priznao je Santana, i šokirao prisutne ukućane.

- O čemu pričaš?  - pravila se luda Kulićeva.

- Ti i ja smo se poljubili na blic. Se*sa nije bilo, ljudi kunem vam se. - nastavio je Bora.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Miljana i Bora

- I šta je bilo kad si se probudio iz sna? Nemoj te izmišljotine sa mnom. To ti ne pali - upitala ga je Miljana braneći se.

- Blam me je bio to da priznam. Ti si tada bila trudna žena , rekao je Santana, te obrazložio:

- Legli smo u krevet. Uhvatila me je za glavu. I rekla: "Priznaj da sam ti lepša od Mace. Koja ti je bolja riba od nas dve?" Nakon toga me je Miljana poljubila. Ona se zezala, znam ja - dodao je on. 

Kako je sve izgledalo, pogledajte u prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading