KARMA URADILA SVOJE?! Na isti dan kad su se smuvali Luna i Sloba,OVO SE DESILO U NJENOJ PORODICI!

Autor:

Zadruga

23.09.2018

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji verovanje da sve što smo loše drugima učinili se zapravo vrati nama!

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Luna Đogani i Anabela Atijas

Naime, ako se sećate datuma, 13. septembra prošle godine Luna i Sloba su se "smuvali", ili abolje rečeno na taj dan Slobodan Radanović prevario je u rijalitiju svoju ženu Kristinu Kockar. Zbog toga na njihov brak stavljena je tačka i oni su se razveli.

Mnogi su govorili da će se sve vratiti, da bol koji su načinili Kiji neće proći nekažnjeno, a Kija je često govorila da Bog sve vidi u svađama sa Slobom.

Izgleda da je bila u pravu jer godinu dana kasnije, Kija Kockar je uspešna žena sa karijerom, a šta se dešava kod Đoganijevih?

364 dana kasnije, 12. septembra 2018. godine Policija je privela Anabelu i Andreja Atijasa zbog nasilja u porodici. A odmah posle toga mediji su počeli da pišu da se razvode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja ljubim njega, a cicaaa .... #poljubipatkuuguzuslatku?

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Jan 15, 2018 at 4:57pm PST

 

Bilo je još toga tu, ali da navedemo samo neke stvari.

Luna je u Zadruzi 1 krivila Kiju kako je nije sramota da priča šta je sve uradila za Slobu i da mu to prebacuje, a opet u Zadruzi 2 radi upravo to, pa je tako u razgovoru sa Natašom Moskvom govorila kako je besna na Slobu jer joj nije pomogao posle svega, a ona je sve uradila za njega kao i njeni roditelji.

Pored toga Luna je otkrila i da zbog Kije i Slobe ne može da nađe posao, ni ona ni njeni roditelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Jasna

23.09.2018 15:47

Gospodjo Razija, vidis ipak da je karma cudo, u koje nisi verovala! Verovala si i jos uvek verujes u to, da ste ti i tvoja draga Lunci NEdodirive...i sta bi?!?!

Odgovori 66 13
Ljubljana

23.09.2018 19:14

@Jasna - Nedodirljive,one rekoše da su fatalne, e a sad fataljist na ljopata i biće opet popularne i pune para sa poštenim kramparskim radom

Odgovori 45 3
blučanka

24.09.2018 10:25

Onaj koga je trebala da pogodi karma je Slobodan. Lešinari pustite dijete više na miru. Šta bi bilo da je ubila nekog? Šta je uradila Gabrijela Pejčev? Pa je niste stavili na stub srama. Šta radi Ana Bekuta? Što je ne napadate? Marš stoko odvratna, lešinari, toliko ste zagriženi u mržnji i pakosti da bi bili u stanju i ubiti. Želim vam od srca da vam se iste stvari dogode pa i gore da se zabavite malo svojim neispunjenim životom, stoko.

Odgovori 5 33
Ljilja

25.09.2018 09:20

Ima vremena, i Slobodana ce stici karma. Neka ce mu raditi sve ono sto je on Luni i Slobi. On je tezak materijalista.

Odgovori 2 15