LUNA ISPLJUVALA OVU ZADRUGARKU!

Autor:

Zadruga

23.09.2018

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani, Dorotea Jovanović i Rada Vasić dobile su zadatak da iznedu svoje mišljenje o svim zadrugarima!

RepublikaFoto: Republika.rs
Luna Đogani

Mnoge je zanimalo kako će Luna okarakterisati Doroteu, s obzirom na to da su imale nekoliko žustrih svađa, a modna blogerka je bila veoma nežna.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dorotea Jovanović

- Ti si mi bila najiritantija osoba ovde. Tvoj glas je jako iritantan. Ludim dok te slušam. Sada si mi simpatična - rekla je Luna.

Luna je otkrila tajnu Marijane Zonjić, a zatim joj je poručila da svako ko se igra sa njenom bratom Adamom Đoganijem, imaće problem sa njom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marijana Zonjić

- O tebi sam totalno promenila mišljenje kad sam čula čime se vodiš da bi ostala ovde. Svako ko pokuša da se igra sa mojim bratom imaće problema sa mnom. Želela si da napraviš fejk priču sa Adamom i igraš se sa tuđim emocijama - govorila je Luna.

- Olja, nisi ni malo naivna i sve radiš u svoju korist što se tiče Bojana. Razlika između mene i tebe je što Sloba mene nije ponižavao kao tebe Bojan posle deset dana. Moraćeš da poštuješ malo više sebe. Za Bojana mislim da ne poštuje zene, a ti ćeš tek da pokažeš kakav si, a ja mislim da nisi loš. Maja je premazana svim bojama. - pričala je Luna.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković

- Ja znam koliko je Adamu ovde teško. Ja bih ubila za njega i on to zna - plakala je Luna.

- Ramona je jako bezobrazna. Nebitna je i vreme je da ide kući. Imaćeš probleme ako tako nastaviš da se ponašaš - rekla je Đoganijeva.

- Zorice, šta god da kažem lepo za tebe bilo bi dvolično. Ja te poštujem kao ženu koja je uspešna u svom poslu, a zbog ostalih stvari te ne poštujem - govorila je Luna.

Iako su svi očekivali da će Luna za Staniju Dobrojević imati samo teške reči, modna blogerka sve je iznenadila izjavom:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Stanija Dobrojević

- Stanija, ja nisam želela rat sa tobom, ali svi su dobili šta su želeli. Želim da ti se izvinim na jučerašnjim teškim rečima. Samo mislim da si se zakačila na mene bespotrebno, a videćeš da si pogrešila - rekla je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dome

23.09.2018 18:03

Pljuvacica nasa mala i slatka. Sramota nasa.

Odgovori 26 3
Djomla_84

24.09.2018 12:10

Nikog nije ispljuvala, samo je iznela svoje iskreno misljenje, sa kojim se mogu sloziti osim za Doroteu, ona mi nikad nece biti simpaticna.

Odgovori 3 14