"NI SLUČAJNO SA LUNOM": Zadrugarke ljubomorne na Đoganijevu, sada i MOSKVA REAGOVALA!

Autor:

Zadruga

22.09.2018

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U spavaćoj sobi tokom popodneva nastao je opšti haos kada je Luna Đogani izjavila da muškarci ne žele da se druže sa njom, a zatim je kroz nekoliko minuta otkrila da misli na Lazara Jeremića.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Luna je istakla da od kada je Lazar provodi vreme sa Natašom Moskvom, više ne obraća pažnju na nju i da neće da joj se javi, a Nataša joj nije ostala dužna.

- Kao da sam smrtna zona. Ne razumem šta je problem? Kakvi su to muškarci koji ne smeju da pričaju sa ostalim devojkama? Moj Sloba je smeo da priča sa kim je god hteo. Ako ste sigurne u svoje muškarce, šta im branite? J*bote! Strašno! Strašno! On sada sa Natašom i ne sme da mi se obrati! Sramota! Mene bi bilo sramota! U šoku sam! Nemaš vremena da mi kažeš: "Dobro jutro" - rekla je Luna.

Lazar je govorio kako se u njihovom odnosu ništa nije promenilo, a zatim je Đoganijeva razgovarala sa Mirkom Gavrićem, da bi se posle nekoliko minuta raspravljala sa Natašom Moskvom.

- K*nja mi se, majke mi! Niko mi ne treba! Taman se uklopiš, sutradan pokaže svoje pravo lice! E pa ja ću kao ranije sama sa sobom da sedim u štali, niko mi ne treba, nego da se družim sa folirantima! - govorila je Luna Mirku.

- Praviš dramu Luna! - rekla je Moskva.

Kako je sve izgledalo. pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dule

22.09.2018 18:09

Svi su oprezni i cuvaju se od otimacice muzeva. Luna je rasturila Slobin brak a posle je njemu branila da stupa u kontakt sa drugim zadrugarkama. Sada trazi zrtvu u muskom delu Zadruge.

Odgovori 16 2