Siniša: UĆI ĆU U"ZADRUGU" DA PREBIJEM ŽENU I ĆERKU!

Autor:

Zadruga

18.09.2018

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac rijaliti-zvezde Miljane Kulić Siniša Kulić već danima ne dolazi sebi zbog toga što se njegova naslednica pred kamerama neprestano svađa sa majkom Marijom Kulić, pa se poverio najboljem prijatelju i rekao da će ih pobiti ako uđe u "Zadrugu 2".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Siniša i Marija Kulić

 Kako izvor za Rijaliti blizak Kuliću otkriva, Siniši je preko glave da posmatra kako mu se žena i ćerka ponašaju pred kamerama i muka mu je da sluša kako se psuju i vređaju sa pojedinim učesnicima.

- Siniša pomno prati rijaliti sve vreme, što zbog Miljane i Marije, što zbog malog Željka, za koga se trenutno najviše brine. Otkako su njegova ćerka i žena pred kamerama počele da se raspravljaju i vređaju na svaka dva sata, Kulić ima sve veću želju da uđe u rijaliti i prevaspita Mariju i Miljanu. Dobrom prijatelju se poverio, pa mu je rekao: "Ja ako uđem u rijaliti, bolje je da obe počnu da beže čim me budu ugledale na vratima. Prebiću ih čim ih budem video jer je ovo ponašanje prešlo sve granice. Moja žena mi je prva rekla da će u rijalitiju da nadgleda bebu i Miljanu i da se ni s kim neće kačiti, a pogledaj samo šta ona radi po ceo dan. Samo tera cirkus! Obruka me živog i sebe i celu porodicu" - priča naš sagovornik i nastavlja:

RepublikaFoto: youtube.com/ Ma Koga Bre Ovo Zanima
Miljana Kulić

Moja supruga po ceo dan samo tera cirkus! Obruka me živog i sebe i svoju porodicu

- Kulića posebno potresa to što je beba u nekim trenucima prepuštena samoj sebi jer su Miljana i Marija zauzete i pod stalnim zadacima koje rijaliti od njih zahteva da ispunjavaju na dnevnom nivou. Muka mu je od toga da se njegova žena po ceo dan psuje sa svima redom i vređa, a najviše ga potresa činjenica kada neko krene da vređa Željka, koji je u rijalitiju samo zbog toga da bi bio blizu majke.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Kulić

- On je navikao da njegova ćerka i supruga psuju, ali je sada sve otišlo predaleko. Iako je doskoro odbijao da bude u bilo kakvom kontaktu sa medijima i odgovara na pitanja koja se tiču učešća njegove naslednice i žene u rijalitiju, sada ozbiljno razmišlja da sa produkcijom "Zadruge 2" sredi da se nađe na velelepnom Imaginarijumu i uzme stvar u svoje ruke. Hoće da postavi na svoje mesto i sve ljude koji na bilo koji način pokušavaju da povrede njegove najdraže, a posebno je još odavno kivan na Lepog Miću, koji je Mariju najstrašnije izvređao i isprovocirao do te mere da je fizički nasrnula na njega, a obezbeđenje je sprečilo da dođe do većeg sukoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SvetlanaP

22.09.2018 15:33

Covece ako si ti iole normalan kako mozes da trpis ove dve aspide koje ne zatvaraju usta? One su umislile da su interesantne, a u stvari su tako naporne i primitivne.