Miljana s bebom htela da pobegne iz "Zadruge"!

Autor:

Zadruga

17.09.2018

03:35 >> 19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić preksinoć se u rijalitiju žestoko posvađala sa majkom Marijom, zbog čega je tražila da sa bebom izađe iz Bele kuće. Da će do ovoga doći, njih dve su najavile pre nedelju dana za naš dodatak Rijaliti, u kom su jedna drugoj poručile da neće da popuste i da će svaka terati svoje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

Tako je zadrugarkina mama tokom preksinoćne emisije u kojoj su novinari postavljali pitanja zadrugarima izjavila da smatra da više pitanja treba da bude postavljeno Miljani i da prestanu da favorizuju Lunu Đogani, što joj je ćerka odmah zamerila.

Starleta iz Niša ne može da podnese majčino ponašanje i to što joj stalno popuje

- Kako vas nije sramota da ne pitate kako je Miljanina beba? Valjda je beba ovde važna. Svi gurate Lunu u prvi plan - galamila je iznervirana Marija.

Miksi je nakon ovoga tražila da joj donesu dete s kojim će da izađe iz rijalitija u kom ne može da bude sa majkom jer sve češće ulaze u rasprave. Jedan od razloga je i taj što je njena majka poistovetila Miljanino nekadašnje ponašanje sa situacijama u kojima je dizajnerka Dorotea Jovanović bila glavni akter.

RepublikaFoto: Republika.rs
Miljana sa majkom

- Ja hoću da izađem odavde. Ne mogu ovde sa majkom da budem. Hoću na civilizovan način da izađem odavde. Produkcijo, otvorite mi kapiju. Molim vas, pustite me. Ovo ja treba da rešim sama sa sobom. Ja sam majka i ne priliči mi da lupam i da se glupiram, molim vas. Ja ne znam da li me neko video da sam sedela nekome u krilu i da sam imama slobodno ponašanje, to je sve deo nastupa. Nikada se nisam slobodno ponašala. Ona prati svaki moj korak i sve mi meri i zamera. Ne smem da prdnem od nje. Trebala je da bude moja podrška, a ona će me zakopati - rekla je Miljana, a onda je i Marija počela da se pravda kako nije mislila ništa loše.

Miljana: Ona prati svaki moj korak i sve mi meri i zamera. Ne smem da prdnem od nje

- Ja sam došla da budem sa tobom jer si godinama u rijalitjiu, hoću da budem sa tobom. Neću više da se mešam, ali ne možeš da pričaš da nisi bila nepristojna kad jesi. Kad popiješ, ponašaš se raskalašno i raspušteno - rekla je Marija, nakon čega je više puta objašnjavala Miljani da joj ona jedina misli dobro i da je zbog toga tu. Starleta iz Niša se primirila i odlučila da ipak ostane u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Časlav

17.09.2018 08:10

Ova Miljana nije uracunljiva. Sta li ona radi kada beba place? Kosa mi se dize od uzasa kada pomislim.

Odgovori 14 0