SLOBA SE OGLASIO NAKON FOTKE SA LEPOTICOM

Autor: pink.rs

Zadruga

16.09.2018

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pinkova zvezda i učesnik prve sezone "Zadruge" Slobodan Radanović privlači veliku pažnju gde god da se pojavi, a domaću javnost posebno interesuje njegov emotivni život otkad je napustio Belu kuću.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

Slobu često spajaju sa pripadnicama lepšeg pola sa kojima se fotografiše, a tako je bilo i ovog puta kada je na svom storiju na Instagramu objavio fotku sa atraktivnom crnkom. 

Međutim, izgleda da mu je i ova lepotica drugarica, kao i sve, pa je rešio da opet sve negira.

Foto: printscreen/instagram.com/sampanjactatica

- Demantujem da sam u bilo kakvoj emotivnoj vezi, a devojka sa kojom me povezuju je moja dobra drugarica. Navikao sam da me povezuju sa svakom ženom sa kojom se fotografišem, ali mi je neprijatno kada sebi drage ljude dovedem u neprijatnu situaciju - rekao je Sloba za Pink.rs i time stavio tačku na spekulacije da je uplovio u ljubavnu romansu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dila

16.09.2018 11:56

Bravo kralju. Samo jpevaj i bori se kao i do sada. Niko ti ništa ne mopže.Ne dozvoli da te bivša ucenjuje...a to radi. Ma ko bio, ma koliko dece vanbračne imao ,ona te i dalje ludo voli.... Mogu jsamo d ti zavide. Ubilaš kako pevaš. Vrh si...

Marijlola

16.09.2018 12:05

" i pod sjajem ružičastih zvezda" idemoooooooooo

Jovan

16.09.2018 12:09

"lepotica"..ha pa ništa se ne vidi iz mraka, jedino da dobro diže noge

Odgovori 10 2