Doroteina majka kontaktirala advokata, SLEDE TUŽBE?! "Plašim se za njen život, ON JE LUD KAD POPIJE!"

Autor: Snežana Erić

Zadruga

17.09.2018

19:00 >> 19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dorotea Jovanović, po mišljenju većine zadrugara, jedna je od najlepših ukućanki "Zadruge 2". Od samog početka rijalitija ova lepa plavušica trn je u oku mnogih cimera, pa je neretko baš ona glavni akter mnogih svađa i incidenata u Beloj kući. Poslednji veći konflikt imala je sa Vladimirom Tomovićem kada joj je crnogorski zavodnik uputio teške reči i ozbiljne pretnje, ali i upozorenje da će je maltretirati u Zadruzi. Kontaktirali smo Doroteinu majku, Draganu Jovanović, da nam prokomentariše celu tu situaciju.

Foto: Prntscrin
Dorotea

- Ja sam šokirana, ne verujem da je nešto tako mogao da kaže detetu koje je od njega mlađe više od deset godina! Ovih dana ću popričati sa advokatom. Iskreno, plašim se za Doroteu, ko zna šta sve može da se desi - počela je razgovor Doroteina majka, vidno uznemirana.

  • Kako komentarišete Adamovo ponašanje prema Dorotei?

- Imam predivno mišljenje o tom dečku, zaista je kulturan i lepo vaspitan momak. Vidim da izbegava konflikte, to mi se posebno sviđa, ali Luna je jednom prilikom izjavila da Adam često menja devojke. Žao mi je što su se udaljili, navijala sam za to da bude pored nje jer mislim da je dobar, ali jednostavno, videlo se da ju je gušio.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Adam i Dorotea
  • Dorotea je pomenula da ima nekog napolju. Da li ona zaista ima dečka?

- Oni su dugo zajedno, često su raskidali, pravili pauze, ne znam ni sama. Ali da, tu je on. Trenutno nisu u vezi, ali to ne znači da neće biti kad Dorotea izađe iz Zadruge. Vidim da joj nedostaje, ona je sada druga osoba. Možda je baš taj raskid doprineo tome da Dorotea sada ima kratak fitilj i da se više svađa, ali ko zna šta je tu po sredi.

  • Često se svađa, uglavnom sa jakim rijaliti igračima. Da li je to deo njene taktike ili je možda ona njihova meta?

- Ona se nije pripremala, nema nikakvu taktiku! Mada, možda joj je neko unutra napunio glavu raznim glupostima i savetima da treba da se svađa. Mnogo mi je teško da je gledam takvu. Izgubljena je, ne zna ona da igra igru. 

  • Da možete da se vidite nasamo, kakav savet biste joj dali, koga da se kloni i zašto?

- Devojke su najveće zlo, kada su ljubomorne. Ona nema drugarice ni u spoljnom svetu jer joj svaka zbog zavisti na kraju zabije nož u leđa. Mislim da u "Zadruzi" može da se osloni na par momaka eventualno, ali ni sa kim ništa ozbiljno. Jedini koji tu može da joj pomogne je Lepi Mića, ostali su foliranti.

  • Kako ste reagovali na njenu svađu sa MC Damirom, da li ćete preduzeti nešto povodom toga?

- Da, shvatila sam njenu poruku kada mi se obratila u lajvu i videću sve sa advokatom oko toga. Damiro je lud kad popije i baš se okomio na moju ćerku! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jelena

18.09.2018 10:39

Ova Dorotea "autsugestija milionima ljudi" se ponasa ko Regina George, koristi neke velike rijeci da bi narod pomislio da je pametna, a u stvari je glupa ko sajla, napada Lunu a ona bila sa ozenjenim ocem troje djece, odvratna je.

Odgovori 4 27
Djomla_84

19.09.2018 08:11

@Jelena - Istinu zboris, nisi trebala Lunu da spominjes, odmah zaradis brdo dislajkova.

Odgovori 1 14
Jovo

18.09.2018 15:39

Dorotea se vec posvadjala sa mnogima. Problem je u njoj da joj svi smetaju, i muskarci i devojke. Nema drugaricu a nema ni druga. Sve ih je oterala od sebe.

Odgovori 25 3