Marija Kulić: ŽELJKU ĆEMO OPERISATI NOS, da ne liči na Ivana!

Autor:

Zadruga

15.09.2018

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Marija Kulić nikako ne može da prihvati činjenicu da njen unuk Željko liči na oca Ivana Marinkovića, te je rešena da preduzme drastičan korak i odvede ga kod plastičara!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Kulić

Majka Miljane Kulić ne prestaje da šokira ukućane rijalitija "Zadruga 2" a poslednja odluka izazvala je bujne reakcije, a tiče se njenog unuka Željka.

- Čim Željko napuni 18 godina, daću mu pare da se operiše. Da operiše nos i da ne liči na oca. On nema baš lep nos, a izgleda da je unuk povukao na njega i podseća na Ivana - rekla je Marija.

RepublikaFoto: Republika
Miljana i Željko Kulić

Ipak, nije njena odluka smao operacija nosa, ona predlaže da dečak treba da ide i na botoksiranje kad poraste. Ove ideje nisu se naročito dopale Miljani, pa se nedavno žalila cimerima u dvorištu rekavši da je Marinković veoma lep čovek i da nema potrebe da Željko menja lični opis.

- Zorice, mama kaže da Željko treba da uradi botoks. Čim postane punoletan, treba da ode kod estetskog hirurga i ro da uradi jer podseća na Ivana. Mislim da ne bi trebalo to da radi jer Ivan je lep čovek - rekla je Miljani za beogradske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading