(VIDEO) Luna ljubomorna?! VLADIMIR IZABRAO MINU DA SPAVA SA NJIM I STANIJOM!

Autor:

Zadruga

14.09.2018

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najzapaženijih učesnika rijalitija "Zadruga" Vladimir Tomović osvojio je srca mnogih devojaka!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna šokirana Vladimirovim ponašanje

Među njima bila je i Luna Đogani za koju je na početku imao reči hvale, ali je njegovo srce ipak pripalo Staniji Dobrojević prema kojoj je otvoreno priznao da gaji emocije.

Međutim, on je postao i te kako dobar prijatelj i sa Minom Vrbaški, a kako su u toku večeri zajedno boravili u Beloj kući u krevetu zagrljeni, Đoganijeva je ničim izazvana dobila napad ljubomore pa je pred svima to i pokazala.

- Vi ćete spavati zajedno? Mina u sredini kod tebe i Stanije? - pitala je Luna.

- Ma jok, nego ću ja u sredini između njih dve. Luna, reci mi nešto iskreno. Da li me zezaš da si ozbiljna? Mina je moja drugarica, mnogo mi je draga i mnogo je volim, to je prva stvar. Druga stvar, ona je malo večeras popila... - rekao je Vladimir.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

- Što ja nemam nekog druga tako? Ne mogu da slušam ove budalaštine - poludela je Luna.

- Stanija odlično zna da sam ja vezan za nju, jer mi mnogo prija i želim da budem tu bilo šta da joj zatreba. Mlada je, ima 18 godina - objasnio joj je Vladimir.

Đoganijeva je izgubila razum i izgovorila nešto što je sve prisutne šokiralo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna šokirana odlazi da spava

- Hoćeš da kažeš da Stanija ima totalno poverenje u tebe? Vi ste se sad kao venčali? U vezi je najbitnije poverenje. Jako je bitno da sad Stanija spava u tvom krevetu, dok ti ležiš sa Minom sa kojom se maziš. Laku noć - bila je ironična Đoganijeva.

Kako je izgledao ovaj prizor pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Poaro

14.09.2018 11:24

Da je samo na Staniju a tek sto mrzi Doroteu crci će, nema Slobe da se krije iza njega sad ce se lepo videti ko je Luna Djogani koko je fina i dobra ko mama Anabela, u blato će sama da uskoci samo još neznam ko će ovog puta biti kriv za njenu i maminu nesreću posto je konkurencija velika mnogo lepih devojaka ima i pametnih koja će to da joj uzme najveći kadar i pobedu. Normalno ako ne ode u ludaru pre toga mada bih rekla da je mnogo namazaniji I da je uloga žrtve I naivne devojke samo dobro osmišljen lik od strane već iskusnih rijaliti igrača mame i tate, ovo tate samo figurativno.

Odgovori 12 4