NADEŽDA SKOČILA NA MIĆU, on je psovao: ALKOHOLIČARKO, J*BEM TI MAJKU BOLESNU!

Autor:

Zadruga

13.09.2018

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku današnjeg dana zadrugari su na poziv Velikog šefa održali sastanak o poštovanju pravila, a glavna tema je bila ta što pojedinci ne žele da peru sudove, niti da održavaju ličnu higijenu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda nazvala Miću krimićem...

Nadežda je iznela svoje mišljenje o nehigijeni zadrugara i postavljanju kamera u kupatilu i time se suprotstavila Mići. Njemu je zbog toga prekipelo, pa je rešio da je uvredi na račun njene bolne tačke, rekavši da zna sa kim je bila i dotakao se problema sa alkoholom. Zbog uvredljivih reči, njihova celokupna rasprava se nije mogla čuti. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zbog sukoba Nadežde i Miće, reagovalo obezbeđenje...

- Šta ti meni glumiš, kakve krimi-džimi priče. Majmune jedan glupi! Nemoj da ti ja kažem šta je Pera rekao za tebe - vikala je Nadežda, a on joj odbrusio:

- Ti si lečeni alkoholičar. Gora si nego svoja majka... Bog ti je dao glas, ali ti je oduzeo pamet - nastavio je sa vređanjem Mića. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Haos u "Zadruzi 2"...

Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti kako ne bi došlo do većeg okršaja, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading