MINU DEČKO KOGA JE PREVARILA SPUSTIO SAMO JEDNOM REČENICOM!

Autor: puls

Zadruga

11.09.2018

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je pred sam ulazak u "Zadrugu 2" Mina Vrbaški svaki sekund vremena provodila sa Igorom Terzićem, na samom početku rijalitija zbližila se s Jovicom Putnikovićem pa prevarila dečka naočigled svih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?♥️

A post shared by Mina Vrbaški (@_mina.official__) on Aug 25, 2018 at 12:11pm PDT

Osamivši se s Aleksandrom jednom prilikom, priznala je da je grize savest zbog toga, dok ju je Subotićeva savetovala kako da nastavi dalje.

- Igore ja te volim, krivo mi je što sam bilo šta imala sa ovim dečkom, želela bih da te čujem", s tugom u glasu govorila je Mina: "Ja ne mogu ovde da budem sama, baš mi ne prija samoća ovde, osećam se zapostavljeno, ali ipak ne vidim mene i njega zajedno. Jeste on predobar dečko i lep je, ali mene grize savet. Sve bih dala da ga čujem, da mu kažem da ga volim - nastavila je, na šta joj je Aleksandra rekla da traži poziv od Drveta mudrosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love ?♥️? @teerrzzaa

A post shared by Mina Vrbaški (@_mina.official__) on Jul 29, 2018 at 1:31pm PDT

Međutim, Igor je sve njihove zajedničke fotografije obrisao sa svog Instagram profila i kratko prokomentarisao sve to pitanjem:

- Ko je Mina? - praveći se naivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading