LUNI NEDOSTAJE DA SLOBI LIŽE PALAC!

Autor: blic.rs

Zadruga

09.09.2018

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani ne krije da joj u drugoj sezoni "Zadruge" itekako nedostaje bivši partner Sloba Radanović, a sada se prisetila trenutaka kad mu je pred kamerama lizala nožni palac, i sve zaprepastila izjavom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Naime, blogerka očigledno ne može da preboli svoju bivšu ljubav, pa ne prestaje da priča o njemu, a sada se setila vremena kada su bili nerazdvojni u "Zadruzi".

- Ja sam zbog toga volela Slobu. Je l' se sećaš kada sam bila bolesna? Tuširao me, kupao, oblačio... Kao bebu - rekla je Luna Miljani, Banetu i Adamu Đoganiju i dodala:

- Sada ga ne volim tako. Volim ga kao prošlost. Kada se setim njega, lepo mi je nešto ostalo. Kako sam volela da mu ljubim onaj njegov lepi palac, mirišljavi. - poručila je blogerka i sve šokirala.

Luna misli da Sloba neće ući u "Zadrugu" kao učesnik, ali kada su joj rekli da je to mogućnost, ona je tvrdila da bi odmah povbegla.

Luna Đogani je tokom prve večeri imala peh kada su joj kamere snimile gole grudi dok se presvlačila. Kako je to izgledalo, kao i u kakvoj haljini je Luna ušla u "Zadrugu 2 " pogledajte u galeriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoki

09.09.2018 17:38

Palac? Kod nas se to drugačije zove.

Odgovori 14 0