LUNA NIJE ZABORAVILA SLOBU?! Ovo je dokaz!

Autor: pink.rs

Zadruga

02.09.2018

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada modna blogerka i drugoplasirana učesnica "Zadruge 1" Luna Đogani takmičiće se i u drugoj sezoni ovog šou programa, koji preti da sruši sve rekorde gledanosti na ovim prostorima.

RepublikaFoto: e-stock
Luna Đogani

Ona je veliku pažnju javnosti privukla strastvenom vezom u Beloj kući, sa tada oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, a ova romansa se neslavno završila.

Iako je juče u "Magazinu In" potvrdila da je potpuno prebolela Radanovića i da je spremna za nove izazove, kako u životu tako i u ljubavi, poslednja objava na Luninom Instagram profilu, mnogi smatraju, govori suprotno.

Naime, ona trenutno boravi u Turskoj, gde puni baterije pred ulazak u "Zadrugu 2", a prethodne noći je izašla i u provod. Pevač u klubu u kom se blogerka zabavljala je, samo za njenu dušu, otpevao pesmu "Nema me", koju je Đoganijeva pevala uglas sa njim od početka do kraja.

Foto: printscreen/instagram.com/luna_djogani
Luna Đogani

Podsetimo, ovo je omiljena Slobina pesma koju je često pevao u Beloj kući, a sada na svojim nastupima redovno izvodi ovu numeru, koju u originalu peva Radiša Trajković Đani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading