Posvađali se Miljana i Marko: HAOS NASTAO KADA SU POMENULI LUNU!

Autor: pink.rs

Zadruga

01.09.2018

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković je večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" potvrdio da se druži sa Lunom Đogani i tom prilikom odgovorio gledateljki na pitanje vezano za nju.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Marko Miljković

Naime, ona se osvrnula na pretnje koje je Luna Marku uputila svojevremeno u "Zadruzi", a Miljković je istakao da ne smatra da Đoganijeva može nekako da mu naudi.

 

Nakon toga nastala je velika svađa između Miljane Kulić i Marka Miljkovića, a u jednom trenutku njih dvoje su čak ustali na noge i pokazali čime raspolažu kada je u pitanju njihov fizički izgled.

- Da li vi mislite da meni Luna Đogani može da naudi? Bilo kako? Ne može svakako da mi naudi - rekao je Marko Miljković.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

- Može samo da ti pomogne, pošto vidim da si ti dao spomenik neznanom junaku, može samo da ti pomogne - ubacila se Miljana Kulić svojim komentarom.

Raspravu Marka Miljkovića i Miljane Kulić zbog Lune Đogani možete pogledati u video-prilogu koji je dostupan u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading