LUNA POSETILA SLOBINE RODITELJE!

Autor:

Zadruga

21.08.2018

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerka Luna Đogani prethodne noći bila je gošća televizije Pink i tom prilikom otkrila sve o svojoj bivšoj ljubavi Slobi Radanoviću, ali i o njegovim roditeljima.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Luna Đogani

Luna je otkrila i detalje posete Slobinim roditeljima, Draginji i Dušanu Radanoviću, koja se dogodila pre nekoliko nedelja, kada je Đoganijeva otišla na rođendan pevačeve mame.

-Ja sam takav čovek. Sinoć sam bila i kod Miljane. Ja kad nekome nešto obećam, ja to i ispunim, ne zaboravljam ljude koji su bili uz mene i koji su me podržali. Pogotovo takve ljude kao što su Draginja i Dušan. To je bilo ono moje za kraj, otišla sam da ih vidim za rođendan, ispoštovala ih i to je to, bila je iskrena Luna.

-Bilo je to emotivno, teško je. Ipak sam ušla u tu kuću u kojoj je Sloba odrastao, on nije tu, ja sam sa njima. Njih kao da znam ceo život, ali kuća nije. Bilo mi je jako lepo, uživala sam i mnogo mi je drago što sam bila i mislim da bih se jako pokajala da nisam otišla - rekla je blogerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

21.08.2018 12:24

Zasto Luna nije uhvatila za ruku Dusana i Draginju i dovela ih u Beograd kod sebe u stan. Kad ih voli neka ih cuva i hrani.

Odgovori 14 1