Svi su u šoku jer ON ULAZI U "ZADRUGU2"!

Autor: blic.rs

Zadruga

19.08.2018

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Milan Stanković mogao bi da se nađe u rijalitiju "Zadruga 2" koji startuje od septembra na TV "Pink", ali samo ako ispune određene uslove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobro jutro! ✌?

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on Jul 30, 2018 at 3:52am PDT

- Ne mogu ništa da odajem, ali bih prihvatio da uđem u rijaliti ako bi se ispunili određeni uslovi. Vremensko ograničenje je jedan od uslova, pošto ne bih mogao da budem u rijalitiju do kraja - kaže Stanković. Razmišljao sam o glumi, svi su očekivali to. Od osme godine pa do srednje škole sam se bavio glumom i recitovanjem. To mi je nekako dalo više nekom šarmu. Ne znam kakav sam glumac, ali dalo mi je na toj nekoj slobodi na sceni i šarmu - rekao je Milan. 

 

Milan je od onih pevača koji dosta ulažu u svoje spotove u kojima često i glumi, a mnogi su očekivali da će krenuti tim putem, ali on je uplovio u pevačke vode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cash me outside

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on Feb 4, 2018 at 9:40am PST

 

 - Razmišljao sam o glumi, svi su očekivali to. Od osme godine pa do srednje škole sam se bavio glumom i recitovanjem. To mi je nekako dalo više nekom šarmu. Ne znam kakav sam glumac, ali dalo mi je na toj nekoj slobodi na sceni i šarmu - rekao je Milan. Da li će se Milan uskoro oprobati kao jedan od zadrugara, ostaje nam da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading