Teodora je glupača, ne znam ko je Bane Čolak!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Miki Đuričić poznat je po svom britkom jeziku, a baš takav je bio i preksinoć u emisiji Rade Radenović "Rada sam", gde je bez dlake na jeziku opleo po bivšim cimerima iz rijalitija.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Miki Đuričić

Voditeljku, ali i gledaoce je najviše zanimalo kako pčelar sada komentariše zadrugare. Ipak, njegovo mišljenje nije se puno promenilo od onog koje je imao tokom trajanja "Zadruge".

- Teodora Džehverović je najnenačitanija. Motivacione knjige nisu literatura. Ja ponavljam, Teodora je pretalentovano dete, ali nadogradite malo sebe. Nauči nešto, ne možeš da budeš javna ličnost i da budeš glupav. Moraju neke stvari da se znaju u životu - rekao je Miki ne mareći za to da li će se Teodora naljutiti na njega.

Čujem se sa Borom, sa Đeksonom i sa Vojketom

On je otkrio sa kojim je zadrugarima ostao u kontaktu, a onda rekao nešto što je iznenadilo i šokiralo gledaoce. Naime, Bane Čolak pokušava na sve načine da mu se dodvori jer želi da se druži s njim, ali Miki ne želi da čuje za njega.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miki i Bane

- Čujem se sa Borom, sa Đeksonom, poruke razmenjujem i sa Vojketom. Ali jedan pokušava sa mnom da se druži, neću reći ko je. Jedan zadrugar mi šalje poruke kako mi nije žao kad vidim slike kroz šta smo prošli. Rekao sam mu:"Vidi, dečko, jedino što ti i ja imamo zajedničko je što živimo na istoj planeti. Ne volim ljude koji se lažno predstavljaju."

Na pitanje da li je reč o Banetu Čolaku, prokomentarisao je:

- Ne znam ko je taj čovek - rekao je Đuričić, pa je bilo jasno da priča upravo o Banetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading