I LUNINA BABA BILA SA ZAUZETIM MUŠKARCEM?!

Autor:

Zadruga

16.08.2018

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učešće Lune Đogani u rijalitiju "Zadruga" biće upamćeno po njenoj vezi sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Zbog čega je dobila epitet ljubavnice.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Gnev ljudi koji su bili na strani zakonite žene Kristine Kije Kockar učionio je da mnogi uzmu na zub i njenu porodicu. Pre svega majku Anabelu Atijas, te su komentarisali da je ona isto kao i ćerka oduzela partnera Jasmini Skender koja je bila pred porođajem kada se Anabela udala za oca njenog deteta.

Foto: printscreen/TVPink
Anabela Atijas

E, sada se na popularnoj Instagram stranici koja hejtuje Lunu Đogani pojavila informacija da je njena baba Jadranka svojevremeno otela tuđeg muškarca i kako se gen za "krađu nečijih jačih polovina" kod njih  prenosi po ženskoj liniji sa kolena na koleno.

Pogledajte i sami:

Foto: printscreen/instagram.com/antidjogaj
Antidjogaj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
duki

16.08.2018 16:08

Kvarna familija bludnica.

Odgovori 28 7
Aroda

17.08.2018 16:21

Aaaahaaa, naravno da treba vjerovati informacijama na stranici na kojoj ne samo da mrze Djogaje vec i sve na slovo Dj, jel tetka Aida sledeca na tapetu ?

Odgovori 2 10