MIKI NAJAVIO ULAZAK U ZADRUGU 2, PA ISPLJUVAO SLOBU NAJSTRAŠNIJE!

Autor:

Zadruga

16.08.2018

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pčelar Miki Đuričič jedan je od najažurnijih kritičara ostalih učesnika "Zadruge" iako se baš ni on ne može pohvaliiti primernim ponašanjem s obzirom da je njegov s*ks s Nadeždom Biljić obeležio ovaj šou.

Foto: prntscr Pink TV
Osudio Slobu, a Kiju nije voleo u "Zadruzi"... Miki Đuričić

Ali Miki je i ovoga puta, gostujući u emisiji "Rada sam" prokomentarisao Slobu Radanovića i njegovu prevaru supruge Kije Kockar sa blogerkom Lunom Đogani. 

- Očigledno je neizbežno da ja pričam o tome. Za mene je to završena priča. Ja sam tog čoveka podržavao 9 meseci. Ja sam stao uz njega jer imamo prijatelje iz spoljnog sveta. Ja sam podržao ljubav, uz sve činjenice, kakav god da mu je bio brak, ne možeš da biraš. Po meni je on veliko razočarenje, čak mi je on veći krivac, najveći konj je ispao, koliko god mislili da je dobrica. On je muškarac, trebao je da preseče. Nije on loš dečko, ali povređuje sve oko sebe. Ti ih nešto cinculiraš, ovo, ono, totalno nejasan tip meni. Varao on nju, varala ona njega, raspao se brak, idemo dalje. Nek su živi i zdravi oboje, želim im puno sreće u životu i to je to - izjavio je Đuričić i po prvi put otkrio da ima zamerke i na Radanovića.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Miki ih iskritikovao... Kija i Sloba

Miki je ovom prilikom otkrio i kakvu će on ulogu imatii u novoj sezoni rijalitija "zadruga" za koju je napravljeno i ostrvo kao i novi objekti po ugledu na Veneciju. 

- Kao takmičar više neću ulaziti u rijaliti ali ću imati svoju ulogu u "Zadruzi 2", koja će biti jako interesantna. Dolaziću i imaću neke svoje zadatke, pravo da vam kažem i ja iščekujem da vidim kako će sve to da izgleda ali će mnogi biti u šoku šta je napravljeno. I koga ne zanima, baciće pogled da vidi šta se dešava- izjavio je Đuričić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading