ŽELJKO ĆE BITI NAJBOGATIJA BEBA: Miljana sa SINOM I MAJKOM U ZADRUZI 2?!

Autor:

Zadruga

16.08.2018

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve ono oko čega se dosta spekulisalo pred kraj prve sezone "Zadruge" u drugoj će se i ostvariti. S obzirom na to da se pričalo da će Miljana Kulić sa bebom ući u rijaliti kada se porodi, sada će se i dogoditi s obzirom na to da je ona postigla dogovor sa produkcijom rijalitija o ulasku.

 

Mamin mali Andjelcic♡♡♡

A post shared by Miljana Kulic (@miljanicakulic) on Aug 1, 2018 at 6:22am PDT

Kako otkriva izvor blizak produkciji, Miljana je za sina uspela da dogovori ogroman honorar, ali i sve ostale uslove kako bi jedna beba mogla da boravi u rijalitiju:

- U "Zadrugu 2" ulaze Miljana, njena majka i mali Željko, a kako bi beba bila u potpunosti zbrinuta, produkcija je Kulićima obezbedila i posebne uslove. Miljana i njen sin imaće zasebne prostorije i poseban budžet za hranu koju će samo oni jesti. A ono što je najšokantnije je honorar koji će dobijati za sina, a Miljana je uspela da dogovori sumu od 1.000 evra na nedeljnom nivou za bebu - tvrdi izvor. 

RepublikaFoto: dailymotion.com
Ulaze zajedno u "Zadrugu 2"... Marija i Miljana

S druge strane i Miljanina majka Marija dobijaće ogroman novac za učešće:

- Kulićeve će dobijati po 1.500 evra nedeljno za učešće u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga" što će ih učiniti ozbiljno bogatim ukoliko budu ostale do kraja pa bi mogle bi da zarade i preko 160.000 evra Miljana i Marija nisu mnogo razmišljale i potpisale su ugovor jer nisu očekivale toliko novca. - zaključuje izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading