U Zadruzi 2 i PODVODNA PEĆINA, evo kako će izgledati!

Autor:

Zadruga

15.08.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti "Zadruga", koji je nadmašio sva očekivanja i sve rekorde gledanosti, uskoro ponovo startuje na televiziji Pink, a trenutno se radovi na velelepnom kompleksu uveliko privode kraju.

Foto: Pink TV
Sve u stilu Venecije... Zadruga 2

Naime, za "Zadrugu 2", projekat srpske televizije Pink i Željka Mitrovića, poznavaoci tvrde da je definitivno najveći i najzahtevniji televizijski projekat u istoriji svetske televizije. Kako tvrdnje ne bi ostale potkrepljene samo mišljenjem pojedinaca, kompanija ružičaste televizije objavila je prvo saopštenje o strukturi, objektima i realizaciji "Zadruge 2", a sudeći po fotografijama sa imanja u Šimanovcima, projekat i te kako parira najvećim svetskim šou-programima ovog formata. Za potrebe ovog rijalitija sagrađena je cela jedna kneževina sa preko 100 objekata, morskim zalivom, rajskim ostrvom, ali i podvodnim pećinama i obilnim životinjskim svetom.

Foto: Pink TV
U novoj sezoni imaće i svetilište...

Takmičari će na raspolaganju imati preko 40 plovila, pozorište, virtuelnu sobu, svetilište, ali i multisalu

Četrdeset pet takmičara će na raspolaganju imati preko 40 plovila, četiri cepelina, veći broj zanimljivih vozila, pozorište, virtuelnu sobu, svetilište, ali i multisalu za različite takmičarske igre i zadatke koje će morati da rešavaju i pokažu svoje sposobnosti. Ovim velikim bajkovitim imaginarijumom Željko je pokušao da poveže tri epohe ili, bolje reći, tri početka, pa je tako spojen period s početka XVI, XX i XXI veka.

Foto: Pink TV
Sve će biti na mnogo višem nivou u Zadruzi 2...

Početak septembra, kada bi zvanično i trebalo da startuje rijaliti, jasno će pokazati da li je ovaj šou-program zaista zaslužio nagradu za vrhunski projekat koja mu je ove godine uručena s obzirom na to da je bez premca u rangu sa svetskim rijaliti-programima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zeljana

17.08.2018 03:36

Oprosti mu Boze on ne zna sta radi.....kuda ide ovaj svet,dokle cemo se susretati sa neostvarenim i neskolovanim ljudima u medijima...da li iko moze da spreci taj uzas promiskuiteta i idiotizma???