DŽEHVEROVIĆI I RANKOVIĆI NA SUDU: Goca ZAPRETILA Anđelovom ujaku!

Autor:

Zadruga

14.08.2018

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raskid Teodore Džehverović i Anđela Rankovića doveo je do potpunog raskola njihovih porodica, a počele su i žestoke pretnje. Ovoga puta Goca Džehverović izjavila je da će se na sudu obračunavati sa ujakom popularnog manekena, Predragom Rankovićem.

Foto: printscreen/TVPink
Besna... Goca Džehverović

- Ja ne mogu da razumem da neko ne ume da podrži ljubav dvoje mladih ljudi. Od trenutka kada sam saznala da se moja ćerka i Anđelo zabavljaju bila sam velika podrška i svi to vrlo dobro znaju. Moje dete nijednog trenutka nije pokazalo bilo kakvo nevaspitanje pred kamerama u rijalitiju, a smeta svima kao trn u oku. Svakakve poruke sam dobijala od raznih fan stranica gde jasno piše kako Predrag Ranković vređa moje dete i naziva je svakakvim imenima. I novinski natpisi sve to potvrđuju, a da ne pričam koliko ima živih dokaza. Do sada se nisam bavila time, ali sam rešila da konačno uzmem stvar u svoje ruke i okončam ovu agoniju. Kada budem imala sve crno na belo, obratiću se nadležnim organima. A ako Peđa nastavi da radi ovo što radi, napraviću mu pakao od života. Kad može njegova porodica svašta da priča za moje dete, zašto ja na kulturniji način ne bih mogla da se pozabavim njima. Svakom po zasluzi - ljuta je Goca, koja s druge strane veoma voli Anđela što je otvoreno pokazivala i u "Zadruzi".

RepublikaFoto: e-stock
Gorak ukus raskida... Teodora i Anđelo

- Lično nemam ništa protiv Anđela, odmah da se razumemo, on je jedan divan dečko i nisam mogla da budem srećnija što je sa mojom ćerkom i što se odlično slažu. Ali on je još uvek pod velikim uticajem svoje porodice i jasno mi je da mnogo utiču na njega. Njihova veza i jeste pukla zbog toga što su se svi mešali u njihov odnos i pričali svašta. A njegovoj porodici neka je na čast. Ne znam samo koji je razlog da toliko ne vole moje dete, koje pritom ništa loše nije uradilo. Mislim da oni Teodoru nikada neće prihvatiti. Ja sam lično ogorčena jer moja ćerka nije zaslužila da joj neko takve stvari upućuje. Ona ima pre svega kućno vaspitanje, nikada nisam dozvoljavala da me deca ne poštuju, a još manje da ne poštuju druge. Mnogo vremena sam provodila sa decom i uvek sam im bila najveći prijatelj. Mi smo, za razliku od Rankovića, jedna liberalna porodica, sušta suprotnost njima, tako da sumnjam da će se u budućnosti nešto promeniti. Ja razumem njihovu brigu i činjenicu da za svog mezimca žele najbolje, ali ako su pratili rijaliti, a pratili su, valjda su skontali kakva je Teodora i šta od nje mogu da očekuju, a šta ne. Za neke ljude je moja porodica nenormalna, ali ja tu ništa ne mogu da promenim. Ko nas voli, voli nas - zaključila je Goca.

Iako je Anđelo pre nekoliko dana otkrio da je razlog Teodorinog i njegovog raskida to što se Goca viđa sa njegovim ocem, Džehverovićka sada tvrdi drugačija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
duki

16.08.2018 07:47

Mogla je da prekine ovu vezu cim je usla. Da je bila protiv te veze naredila bi to Teodori.

Odgovori 13 0
Mika

16.08.2018 08:50

Dzehva je bila za njihovu vezu u Zadruzi nadajuci se da ce sve ici normalnim tokom i kada izadju. Ali Andjelo je nezreo psihicki za ozbiljnu vezu. To se vidi i po tome sto se odrekao svog prezimena i uzeo ujakovo prezime.

Odgovori 13 0