EVO DA LI JE MINA PRIMALA INSTUKCIJE OD ANABELE!

Autor:

Zadruga

14.08.2018

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo se govorilo kako je Mina Vrbaški drugi put ušla u rijaliti "Zadruga" sa određenim instrukcijama Anabele Atijas. Emisija "Zadruga - Nariod pita" bila je pravo mesto da se reše misterije oko toga!

RepublikaFoto: Promo foto
Mina Vrbaški

Gledalac je pitao Minu da li je ušla da bi ponizila bivšu cimerku i pevačicu Kristinu Kiju Kockar, što je Mina porekla.

- Ja nisam imala nikakve veze sa tim, nisam ušla po instrukcijama - odgovorila je Mina.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anabela Atijas

Mina je zatim pitana da izabere između svoje dve bivše cimerke, modne blogerke Lune Đogani i Kije, na sta je Mina rekla da ne bi zalazila u to i da ne želi da bira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miki

14.08.2018 11:14

Anabela je imala podatke o svim zadrugarima i o svim dogadjanjima. Unapred je znala ko ulazi, zvala ga i obradjivala da bude na Luninoj strani a protiv Kije.

Odgovori 20 1
Bakica

14.08.2018 12:49

Ko god je gledao uzibo tvoj povratak mina mogao je videti i cuti da JESI usla sa nekim idejama kako ukanaliti kiju,iz prostog razloga sto smo svi videli i culi da si bila sa anabelom na sastanku,da si ti javno sama ustala i priznala za stolom da ti je dala lazni montirani snimak koji si trebala da odneses novinarima..ima toga jos,samo zasto sada lazez..za tebe izgleda nije kraj zadruge,peres anabelu,zasto..nije to luna uradila vec razija..

Odgovori 13 0