Ovo je dokaz?! OVA DVA ZADRUGARA PONOVO U VEZI?!

Autor: pink.rs

Zadruga

10.08.2018

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić imali su najturbulentniju vezu od svih ljubavnih parova u prvoj sezoni rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti, "Zadruge".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
zadrugari

Iako su romansu okončali još u Beloj kući, njih dvoje su po napuštanju luksuznog imanja ostali u prijateljskim odnosima.

Međutim, već neko vreme kruže priče da su Marija Ana i Filip obnovili ljubav, te da sve češće vreme provode zajedno. Novi detalj koji je podgrejao ove glasine, jeste Đukićeva tetovaža.

Naime, on je na svojoj nozi, tačnije na listu, uradio još jedan crtež, a u pitanju je crtani lik Miki Maus. Svima je dobro poznato da Smiljanićeva ima ilustraciju Mini Maus na butini, a kako zaljubljeni parovi u poslednje vreme stavljaju iste tetovaže na svoje telo, ovo je svima zapalo za oko.

 

A post shared by Marija Ana (@marija_ana_smiljanic) on Aug 10, 2018 at 5:50am PDT

Da li je u pitanju iskazivanje emocija na ovaj način ili se Filipu slučajno lik Mikija Mausa učinio podesnim da krasi njegov list, ostaje da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Emina

11.08.2018 10:10

Nebitne osobe.

Odgovori 22 1
Rada lambada

13.08.2018 09:22

Ona pricala da je Filip lopov koji krade po megamarketima pa preprodaje tu kradenu robu. Ponovo je sa njim da bi krao garderobu za nju.

Odgovori 11 1