(FOTO) Nisu štedeli: OVDE SU SE VENČALI KIJA I SLOBA!

Autor:

Zadruga

09.08.2018

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako im brak nije dugo potrajao svi koji su pratili "Zadrugu" svakodnevno su slušali o svadbi Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Kija Kockar i Sloba Radanović

Kristina je tvrdila da je veselje prošlo spektakularno, dok je Sloba rekao da se nije baš najsjanije proveo na istom.

Bivša stjuardesa je čak postavila na Jutjub delić svadbene atmosfere, te su svi mogli ispod videa da ostave komentar o "kontoverznom događaju".

Oni su proslavu organizovali u "Golf klub centru" kod Zrenjanina, a u galeriji ispod možete videti kako izgleda mesto u kojem su se venčali najpoznatiji bivši supružnici:

Da podsetimo, Sloba Radanović je javno prevario svoju suprugu Kristinu Kiju Korkar u rijalitiju "Zadruga", nakon čega je i ona postala učesnik šoua. Iako su mnogi verovali u njihovu ljubav, Sloba i Kija su se ipak razveli posle napuštanja velelepnog grada.

RepublikaFoto: e-stock
A od srede, 8. avgusta, Kija i Sloba otišli su svako svojim putem...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

09.08.2018 14:15

Kija nije štedela. Ona je platila celu svadbu. Pričala je Sari Reljić kad je tek ušla u Zadrugu. Tad Radanovići nisu bili gadljivi na Kijine pare.

Odgovori 25 1