KIJA SE SASTALA SA ADVOKATOM, od Slobe ni TRAGA!

Autor:

Zadruga

05.08.2018

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar uporna je da se razvede od Slobodana Radanovića, a u njenu korist ide i činjenica da joj je najbolji prijatelj advokat.

RepublikaFoto: facebook.com/Vićentije darijević
Jednom su se svo troje našli kako bi Sloba potpisao papire... Radanović, Darijević i Kockarova

Kija je još po izlasku iz "Zadruge" potpisala papire za razvod od Slobe, a kasnije su se jedva našli kako bi i on stavio svoj potpis na prekid ovog braka.

Iako su se tada oboje našli sa njihovim advokatom Vićentijem Darijevićem, Kija je sada objavila fotografiju na kojoj su njen pravni zastupnuik i ona sami. A s obzirom na Kristininu boju kose i dužinu, ova fotografija nastala je nešto ranije, ipak, ona je odlučila da svima stavi do znaja da se sa Vićenitjem sastala i bez Radanovića. 

Foto: instagram.com/kija_kockar__official
Vićentije i Kija

Kija je ovom objavom otkrila i da joj je njen advokat najbolji drug:

- Ja i moj najbolji prijatelj - napisala je pobednica rijalitija "Zadruga".

Da li je i ovom prilikom kada se susrela sa Darijevićem tema bio njen razvod od Slobodana, nije poznato, ono što jeste je da su Kija i Vićentije uživali u jednom beogradskom restoranu u ugodnom razgovoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Una

05.08.2018 15:54

Pobegao Sloba kod Lune i Anabele. Kukavica.

Odgovori 35 5
Jelena

05.08.2018 16:50

Sloba ne zna sta hoce. Da li da se razvede ili da raskine sve sa Lunom i moli Kiju da mu oprosti neverstvo i da ostane u braku? Da li da prekine svaki kontakt sa Lunom ili da se razvede i ode u Zrenjanin i dogovori se sa roditeljima da veri Lunu? Da li da prekine sve veze i razvede se pa trazi trecu varijantu?

Odgovori 25 4
cica

05.08.2018 17:53

..od Slobe ni traga?! Pa zar Kija i Sloba nemaju obavezu da se pojave na sudu 7. avgusta kako bi se razveli? Uostalom, vidi se da im je lepo i bez Slobe.

Odgovori 23 2