GODINU DANA KRILI OD SLOBE: Kija i Andrija pozajmljivali PARE!

Autor:

Zadruga

05.08.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni trougao s Kije Kockar, Lune Đogani i Slobe Radanovića nakon "Zadruge" prebacio se s blogerke na Andriju Lazovića za kog se sada otkrilo da je od pobednice rijalitija i svoje bivše devojke pozajmio novac koji joj nije u potpunosti vratio.

RepublikaFoto: AmiG Show/instagram/andrijalazovicBU2
Ko je kome dužan... ? Kija i Andrija

Veza Kristine Kija Kockar i Budvanina Andrije Lazovića privukla je veliku pažnju tokom "Zadruge", pa je njihov razlaz nedugo posle završetka rijalitija bio veliko iznenađenje za javnost.

Kija je nedavno boravila u Crnoj Gori, tačnije u Budvi, ali ne u Andrijinom društvu, već u društvu Vuka Moba. I dok su mnogi očekivali da će se Lazović i Kija videti bar na kafi, do toga nije došlo, a da šok bude još veći - Andrija se video sa Slobom, njenim još uvek zakonitim suprugom!

Kako se sada spekuliše, pozadina priče je malo dublja, s obzirom na to da, navodno, Andrija duguje Kristini 500 evra. Tačnije, njenoj mami Nadici Zeljković.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/belgrademusic
Od nje su uzeli pare, navodno... Nadica Zeljković

- Ona mu je dala 1.300 evra. On je, dok je ona bila u Zadruzi, Nadici poslao 500 evra, pa 300 evra. Ostao je dužan 500 evra - priča izvor i ističe da je to bilo kada je Kija bila na svadbi Andrijine sestre u Budvi.

- Ona je platila nešto što je njemu trebalo i rekao je da će joj vratiti - dodaje izvor.

Iako ga je Kijina majka Nadica nekoliko puta zvala u vezi sa dugom, Andrija je, kako tvrdi izvor, svaki put govorio kako će novac dati Kiji kada izađe iz "Zadruge".

Kija je iz Zadruge izašla 20. juna, kao pobednica, a Lazović se, kako priča izvor, njenoj mami više ne javlja, dok Kristina nije ni pokušavala da sa njim stupi u kontakt. O ovome, navodno Sloba nema pojma, a pitanje je da li bi sedeo kod Lazovića u kafiću da zna. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sad će da sazna.. Sloba
RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ne zna se ko kome duguje... Andrija i Nadica

Komentar o dugu, dao je i Andrija koji je za Telegraf.rs ispričao drugu priču:

 - Glupost najveća na svetu. Ona je meni dužna, a ne ja njoj - kratko nam je rekao Lazović kada smo ga pozvali za komentar.

A da li se Kijina opaska na instagramu koju je juče objavila, a na osnovu koje poručuje nekome da joj vrati drug, odnosi na Andriju ili na nekog drugog, nije poznato:

Foto: instagram.com/kija_kockar__official
Kija je nekome poručila da joj vrati novac...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ana

05.08.2018 06:24

Jak je to biznismen kad vraća 500€, pa 300, a 500€ ostaje dužan. A još je dobio i reklamu na Pinku preko Kije. Izgleda da dečko misli da treba da naplaćuje svoje usluge i da je Kija njemu dužna.

Odgovori 45 24
Hm

05.08.2018 06:27

Šta je to Andriji trebalo u sred noći što košta 1300€, a da nije smeo da traži od bogatih roditelja i rodbine? Da nije nešto belo?

Odgovori 23 26
ccccccccccccc

05.08.2018 06:50

Kija je Andriji pozajmila 1300e. Duguje joj jos 500e. Njegov restoran je dobio marketing preko nje i na instagramu preko 50 000 pratilaca. I nakon svega toga, jos on nju pljuje. Strašno!

Odgovori 47 26
Ljubica

11.09.2018 07:13

Andrija se baš izbrukao