Anđelo Ranković: Briga me šta pričaju mama i ujak za Teodoru, ZBOG NJE BIH RIZIKOVAO SVE U ŽIVOTU!

Autor:

Zadruga

31.07.2018

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maneken Anđelo Ranković u "Zadrugu" je ušao kako bi stekao novo iskustvo i zanimljiva poznanstva, međutim, nije ni sanjao da će u rijalitiju naći ljubav svog života.

RepublikaFoto: Republika
Anđelo Ranković

Naime, sasvim spontano Ranković je uplovio u ljubavnu romansu sa atraktivnom plavušom Teodorom Džehverović, a iako im mnogi nisu prognozirali uspešnu vezu, par je iz Bele kuće izašao jači nego ikada. Uprkos svim turbulencijama i nesuglasicama koje i dalje ima u vezi sa pevačicom, Anđelo po prvi put nakon završetka šou-programa za Rijaliti otkriva da je spreman da rizikuje posao i karijeru ako bi Teodora to od njega zatražila.

Žao mi je Lune, ona nije loša osoba, samo je malo nezrela. Izvukla je deblji kraj

- Svi smo bili svedoci da dosta ljudi ipak nije bilo za to da Teodora i ja ostanemo zajedno. Moja porodica mi je pre svih skrenula pažnju na to da ona možda nije devojka za mene i da bi trebalo na vreme da prekinemo vezu, međutim, ni Teodora ni ja nismo obraćali pažnju na to. Znali smo da, ako postoji veliko razumevanje, sve će ići uzlaznom putanjom. Da smo oboje bili u pravu, pokazuje i činjenica da naša ljubav cveta i danas, tako da je najpametnije bilo što smo poslušali svoje srce. Kada bih u jednom trenutku morao da biram između toga da imam uspešnu karijeru ili da ostanem sa Teodorom u vezi, ja bih se odlučio za nju. Važnija mi je ljubav u svakom smislu od toga da budem karijerista. Mislim da uz ljubav svako može sve da ostvari, tako da tu ne bih razmišljao ni jednu sekundu.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Teodora Džehverović
  • Ne smetaju ti Teodorine brojne obaveze?

- Razumem taj estradni svet u kom se ona nalazi. Ništa mi nije teško palo, jer sam joj ogromna podrška i razumem je. Ona vodi svoju priču, ja svoju, i tu nema problema. Nema ljubomore kod nas, ima nekih malih čarkica, ali to je sve u zdravim granicama. Savetujemo se međusobno, a to mnogo znači.

U "Zadruzi" su mi najljigaviji bili Saška Karan i Lepi Mića

  • Sa kim se čuješ od zadrugara? Da li te je neko razočarao?

- Najbliži sam sa Sanjom i Matorom. Redovno se čujem sa njih dve, jer smo se mnogo zbližili dok smo boravili u rijalitiju. Sa Kijom sam takođe u odličnim odnosima, ali se sada mnogo manje čujemo. Bora Santana mi je jako dobar drug, kao i Teodori. On dođe da je podrži na skoro svakom nastupu, a sa njim je tu i Ana Korać, Milan Milošević... Oformila se ta neka ekipica i svi se super družimo.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Luna Đogani
  • Postoji li neko koga ne bi voleo da sretneš na ulici?

- U Zadruzi su mi nekako najljigaviji bili Saška Karan i Lepi Mića. Nisam ja tip koji je zlopamtilo ili se zamera svima. Sa Lunom, recimo, nisam bio u nekom specijalnom odnosu, pa se na kraju pokazala kao jako fina osoba. Ja svima dajem šansu, pa, eto, kako se ko pokaže kao prijatelj.

Mislim da Miljana ne bi trebalo da uđe u rijaliti sa bebom

  • Da li je Kija zasluženo pobedila?

- Mislim da jeste. Iako je, realno gledano, na kraju iz tog čuvenog trougla Luna, Kija i Sloba, Luna je izvukla najdeblji kraj. Kiji je sve ovo donelo dosta dobrih stvari, i sama je krenula da gradi svoju karijeru u nekom drugom smeru. Žao mi je Lune, ona nije loša osoba, samo je malo nezrela. Pogrešila je i naučila lekciju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar
  • Misliš li da je pametno da Miljana Kulić uđe u rijaliti sa bebom nakon porođaja, kako se spekuliše?

- Mislim da bi bilo najbolje i za bebu i za nju da se sklone od kamera. Ja bih je svakako podržao ako bi odlučila da uđe u rijaliti sa bebom. Ona je inteligentna devojka koja zna šta radi.

  • U kom smeru misliš da će se kretati Kijina pevačka karijera?

- Ja vidim da ona ima sluha, ali ne znam koliko je pevanje stvarno njena želja. A da li će uspeti, vreme će pokazati.

Kijin i Teodorin duet bi uspeo samo ako bih ja bio u spotu

  • Kakva bi kombinacija bile Kija i Teodora u nekom duetu, recimo?

- Samo ako bih ja bio u spotu! Ako Kija bude želela i zagrizla, uspeće daleko da dogura u pevanju. Vidim koliko odricanja ima Teodora da bi sve uspela da postigne. Mukotrpan je to rad.

Najbliži sam sa Sanjom i Matorom. Redovno se čujem sa njih dve

  • Kako tvoja porodica danas gleda na tvoju vezu sa Teodorom?
    RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
    Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

     

- U početku nisu nikako bili za to da mi ostanemo zajedno. Ali njima je najvažnije da sam ja srećan. Ne mešaju mi se u izbore, ali razumem i njihovu potrebu da to učine, jer svako svome želi najbolje. Doduše, svašta se i pisalo, i veliki pritisak je bio na njima, tako da ih ja apsolutno razumem.

  • Da li bi ušao ponovo u rijaliti?

- Za sada mi to nije u planu. Posvetio sam se ovih dana svom biznisu i stvarima koje se tiču moje profesionalne karijere. Prija mi popularnost, ne kažem da nije tako, ali nisam sada za neka konstantna pojavljivanja u medijima.

Bora Santana dolazi na svaki Teodorin nastup da je podrži

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
milan

31.07.2018 20:15

Ova mu je dobra: Kijin i Teodorin duet bi uspeo samo ako bih ja bio u spotu. Hahahaha!

Odgovori 15 0